Παρασκευή 21 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Νοσταλγία για Δώνη

Περασμένα μεγαλεία θυμήθηκε χτες ο Ζάετς που έφερε στη μνήμη του τον Γιώργο Δώνη, προσπαθώντας να εξηγήσει τη φετινή δυστοκία του Παναθηναϊκού στο σκοράρισμα.

"Εάν είχαμε τον Δώνη νομίζω ότι θα είχαμε μεγαλύτερη ευκαιρία στο σκοράρισμα. Ετσι το πρόβλημα που υπάρχει τώρα με τους αγώνες της επαρχίας θα ήταν πολύ μικρότερο", επισήμανε ο τεχνικός των Πρασίνων.

Οσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο "Ζέκο" επισήμανε ότι για τον Παναθηναϊκό υπάρχει ένας μονόδρομος που ακούει στο όνομα νίκη.

Πάντως για το παιχνίδι της Κυριακής ο Βέλιμιρ Ζάετς κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ομάδα του, αφού όπως τόνισε "είναι εξαιρετικά δύσκολο γιατί και οι δυο διψάμε για βαθμούς".

Τέλος, από ό,τι φαίνεται ο τεχνικός δε φάνηκε να είδε με καλό μάτι τη συμμετοχή του Βαζέχα με την Εθνική Πολωνίας στον αγώνα με τη Βραζιλία την Τετάρτη. "Ξέρω ότι για κάθε παίκτη αποτελεί σημαντική εμπειρία να αγωνίζεται με την πρωταθλήτρια Κόσμου και μάλιστα στην έδρα της. Παρ' όλα αυτά όμως τα ταξίδια και οι πολύ αγώνες κουράζουν τους παίκτες. Ελπίζω να γυρίσει έτσι όπως θα φύγει αφού ως γνωστόν ο Βαζέχα είναι αναντικατάστατος" επισήμανε ο Βέλιμιρ Ζάετς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ