Παρασκευή 21 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Υπόσχεται κέρδη

Από όλα έχει το κυριακάτικο δελτίο ΠΡΟ-ΠΟ, αφού δε λείπουν τόσο τα στάνταρ όσο και τα δύσκολα σε προβλέψεις παιχνίδια. Ιδιαίτερη δυσκολία παρουσιάζουν τα παιχνίδια της Β Εθνικής αλλά και τα ιταλικά.

1. ΑΕΚ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Οι "κιτρινόμαυροι" δεν έχουν περιθώρια απωλειών και μάλιστα στην έδρα τους απέναντι στην Καλαμάτα όπου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό το κλίμα δεν είναι και το ιδανικότερο. Προτείνεται 1.

2. ΑΡΗΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ: Ηττα=καταστροφή για τον Αρη, που πλέον άρχισαν "να τον ζώνουν τα φίδια", καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση, ενώ και ο Ιωνικός έχει προβλήματα μετά την παραίτηση Μπλαχίν. Προτείνεται .

3. ΚΑΒΑΛΑ - ΟΦΗ: Από τα δυσκολότερα παιχνίδια του δελτίου, αφού και οι δυο ομάδες βρίσκονται σε αγωνιστική άνοδο. Προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι, αλλά ο ΟΦΗ όμως κυνηγάει την έξοδο στην Ευρώπη. Προτείνεται Χ.

4. ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Η ουσιαστικά υποβιβασμένη Καστοριά δε φαίνεται ικανή για να απειλήσει τον πολύ καλό φέτος Πανηλειακό. Προτείνεται 2.

5. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΑΘ: Οι πρωτοπόροι μετά την επιτυχία στην Καλαμάτα θέλουν να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό την πορεία τους προς τον τίτλο. Οι "κυανόλευκοι" δε φαίνεται να είναι σε θέση να τους απειλήσουν. Προτείνεται: 1.

6. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ: Ισχυρές και οι δυο ομάδες, αλλά οι Πατρινοί έχουν ελαφρό προβάδισμα λόγω έδρας. Προτείνεται .

7. ΞΑΝΘΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ: Προσπάθεια να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού θα κάνει η Ξάνθη, αλλά ο "γηραιός" τελευταία έχει ξαναβρεί τον καλό εαυτό του. Προτείνεται .

8. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη ώστε να αποφύγουν τις περιπέτειες στη συνέχεια. Προτείνεται .

9. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ: Ο Λεβαδειακός θα προσπαθήσει να ανέβει στη βαθμολογία, ενώ τα Τρίκαλα παρά την πολύ καλή αρχή τον τελευταίο καιρό φαίνεται να έχουν σταθεροποιηθεί στην 8η θέση. Προτείνεται .

10. ΝΑΟΥΣΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ: Οι Πειραιώτες πάνε ολοταχώς για άνοδο, αλλά και η Νάουσα αν και βρίσκεται στην προτελευταία θέση εντούτοις μαθηματικά έχει ελπίδες ακόμα. Προτείνεται 2.

11. ΝΑΠΟΛΙ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Με όπλο το Σάο Πάολο η Νάπολι αποτελεί δύσκολο. Οι φιλοξενούμενοι όμως έχουν πολύ καιρό να αφήσουν βαθμούς εκτός έδρας. Προτείνεται: .

12. ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ - ΜΙΛΑΝ: Αδύναμη η Περούτζια αλλά και οι Μιλανέζοι φέτος δε βρίσκονται και στην καλύτερη περίοδό τους. Τελευταία όμως έχουν ανέβει. Προτείνεται 2.

13. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Πρωτοπόρος η "Μεγάλη Κυρία" που πάει φουλ για το "Σκουέντο", αλλά η έδρα της Φιορεντίνα δεν αλώνεται εύκολα. Προτείνεται 1Χ2.

Ο 14ος


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ