Σάββατο 22 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κάτω τα χέρια από την ασφάλιση

Σε επαγρύπνηση καλεί τους εργαζόμενους η ΤΕ Λάρισας της ΕΣΑΚ

"Σφαγείο" για τα ασφαλιστικά δικαιώματα χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή της η Τοπική Επιτροπή (ΤΕ) Λάρισας της ΕΣΑΚ,τα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν και δημοσιεύονται, χωρίς να διαψεύδονται, για τις σχεδιαζόμενες από την κυβέρνηση ανατροπές στο σύστημα της κοινωνικής ασφάλισης.

Η ΤΕ Λάρισας της ΕΣΑΚ στην ανακοίνωσή της σημειώνει ότι με τα μέτρα αυτά, αν τελικά τα επιχειρήσει, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ διεκδικεί τον τίτλο της πιο αντιλαϊκής αντεργατικής κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος μας.

Επίσης η ΤΕ καλεί το Εργατικό Κέντρο Λάρισας να αναλάβει πρωτοβουλία ενημέρωσης και οργάνωσης συντονισμένου αγώνα των εργαζομένων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Τα πρωτοβάθμια σωματεία να πάρουν πρωτοβουλίες να ενημερώσουν όλους τους εργαζόμενους και να προβάλουν τις πάγιες θέσεις του συνδικαλιστικού κινήματος για το ασφαλιστικό ενάντια στις επιδιώξεις της κυβέρνησης και της ΕΕ. "Ο δημόσιος κοινωνικός χαρακτήρας της ασφάλισης στη χώρα μας - τονίζεται - κατακτήθηκε με αγώνες και θυσίες. Υποχρέωσή μας είναι σήμερα η υπεράσπιση και κατοχύρωσή του".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ