Πέμπτη 27 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Η τιμή της γεύσης

Υπάρχουν μερικοί που υποτιμούν τη μαγειρική και τη θεωρούν κάτι μπανάλ, κάτι καθημερινό, κάτι που πρέπει να γίνεται, αλλά που δε χρειάζεται να μιλούμε γι' αυτό. Και όμως, η μαγειρική είναι τέχνη, είναι δημιουργία, που θέλει φαντασία, ποίηση και δεξιοτεχνία. Από την εκπομπή της ΝΕΤ «INFERNO», στις 12.01, η Αντιγόνη Αμανίτου θα μας μιλήσει για την «Αληθινή τιμή ενός πανάκριβου πιάτου» και θα υποδεχτεί την συγγραφέα του ομώνυμου βιβλίου, την Αμάντα Μιχαλοπούλου. Μαζί θα μας δώσουν την απάντηση στην ερώτηση που υποθετικά θέσαμε. Ποια είναι, άραγε, η τιμή ενός πιάτου; Είναι η τιμή των υλικών, η τιμή της μαγειρικής, ή απλώς η τιμή της γεύσης τιμή δεν έχει; Πολύτιμος σύμβουλός τους θα είναι ο Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι, που ταυτόχρονα, καθώς συμβουλεύει, μαγειρεύει...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ