Πέμπτη 27 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δύο νεκροί στην άσφαλτο

Δύο θανατηφόρα αυτοκινητικά δυστυχήματα, με δύο νεκρούς, έγιναν χθες στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και στη Χρυσούπολη Καβάλας.

Στην Καβάλα, περίπου στις 7 το πρωί, και συγκεκριμένα στο 4ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Χρυσούπολης - Κεραμωτής, ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο με οδηγό τον Πάπια Δημήτρη, 55 ετών, κάτοικο Ξάνθης, παρέσυρε τον 72χρονο Χρήστο Ανδρεόπουλο από τη Χρυσούπολη που επέβαινε σε ποδήλατο και τον σκότωσε. Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Καβάλας όπου διενεργήθηκε νεκροψία - νεκροτομή, ενώ ο οδηγός του ΙΧ συνελήφθη και μετά το σχηματισμό της εις βάρους του δικογραφίας παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χρυσούπολης.

Το δεύτερο θανατηφόρο δυστύχημα έγινε στο 55ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Αθήνας στις 10.30 το πρωί. Το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε η Δημητριάδου -Σισμανίδου Μάρθα, 39 ετών, από την Αλεξάνδρεια, εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ φορτηγό ψυγείο που οδηγούσε ο Γιώργος Τσαραγκουλίδης, 35 χρόνων, από τη Θεσσαλονίκη. Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε η οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου. Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για νεκροψία, νεκροτομή και εξέταση αίματος, ενώ ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη. Προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Αλεξάνδρειας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ