Πέμπτη 11 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ-ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΠΑΟ-ΒΑΡΕΖΕ
Με κίνητρο το ρεκόρ

Μπορεί τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα να προσφέρουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία στον Λευτέρη Σούμποτιτς για πειραματισμούς και δοκιμές νέων παικτών, αφού η πρόκριση έχει εξασφαλιστεί εδώ και καιρό, αυτό όμως δε σημαίνει ότι αφήνουν αδιάφορο το "τριφύλλι".

Ετσι λοιπόν στο σημερινό παιχνίδι με τη Βαρέζε στην Ιταλία ίσως να χρησιμοποιηθούν κάποιοι παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στα υπόλοιπα ματς, αλλά σε καμιά περίπτωση στο πράσινο στρατόπεδο δεν αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με χαλαρότητα. Οπως τόνισε ο τεχνικός του "τριφυλλιού" μπορεί να υπάρχει και το δέλεαρ του ρεκόρ συνεχόμενων νικών αλλά αυτό που μετράει περισσότερο είναι να μη χαλαρώσει η ομάδα.

Ετσι λοιπόν στην αποστολή μετέχουν όλοι, ακόμα και αυτοί που λόγω τραυματισμού ίσως και να μη χρησιμοποιηθούν, όπως ο Μποντιρόγκα που έχει εξάρθρωση στο δάκτυλο, ο Τζεντίλε που πονάει ακόμα στη μέση. Στη λίστα των ανέτοιμων θα πρέπει να προστεθούν και οι Αλβέρτης - Μπεργκ, αφού ο πρώτος είχε κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ο δεύτερος δεν είναι 100% έτοιμος. Στην Αθήνα έμεινε ο Μάικλ Κοχ που έχει τη γνωστή θλάση καθώς και ο Μάγλος. Πάντως όλοι στον Παναθηναϊκό πιστεύουν ότι παρά τα προβλήματα θα καταφέρουν να πετύχουν ακόμα μια νίκη που και θα φθάσουν στο εκπληκτικό σερί των 15 - 0.

Στην αντίπερα όχθη, αν το παιχνίδι αποτελεί για τον Παναθηναϊκό μια τυπική διαδικασία, για τους Ιταλούς τα συναισθήματα είναι εκ διαμέτρου αντίθετα, αφού ο αγώνας αποτελεί το τελευταίο τους χαρτί για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η σημαντικότητα του παιχνιδιού για τη Βαρέζε φαίνεται και από την κίνηση των εισιτηρίων αφού αναμένεται να μην πέφτει καρφίτσα στο "Παλαϊνις".

Στον αγωνιστικό τομέα επανέρχονται οι Βέσκοβι και Μρσιτς που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους. Οσον αφορά τον δεύτερο, αυτός αποτελεί το πιο σημαντικό πρόβλημα για το "τριφύλλι", αφού διαθέτει πολύ καλή ευστοχία από την περιφέρεια και ιδιαίτερα από τα 6.25.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 21.30 και θα μεταδοθεί από τον ΣΚΑΪ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ