Πέμπτη 11 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ
Με σημείο αναφοράς τον Απόλλωνα

Ο Ολυμπιακός θέλει να τον ξεχάσει, ενώ η Ξάνθη αρνείται να τον αντιγράψει

Ενα σκορ ασφαλείας συνοδευόμενο από μια καλή εμφάνιση θα ζητήσει σήμερα ο Ολυμπιακός στον αγώνα Κυπέλλου με την Ξάνθη στο Ολυμπιακό Στάδιο (7μμ ΕΤ 1).

Η λευκή ισοπαλία στο ματς πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα, που δημιούργησε άσχημο κλίμα στου Ρέντη, πρέπει να ξεπεραστεί άμεσα όπως τονίζει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στους παίκτες του.

Αναμφίβολα αυτή την εποχή η ομάδα του Πειραιά έχει ανάγκη από ένα καλό παιχνίδι που θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την... κοιλιά των τελευταίων εμφανίσεων.

Στον αγώνα με τη Σκόντα επανέρχονται στην 11άδα δύο παίκτες. Πρόκειται για τους Ηλία Πουρσανίδη και Γρηγόρη Γεωργάτου που εξέτισαν την ποινή της μίας αγωνιστικής, όμως θα απουσιάσουν ο τραυματίας Κυριάκος Καραταϊδης (νοκ άουτ για 15 μέρες από θλάση στο δικέφαλο) και ο Σίνιτσα Γκόγκιτς που είναι με την Εθνική στην Κύπρο για τον χθεσινό αγώνα με το Σαν Μαρίνο. Εκτός έμειναν και οι Πουρσαϊτίδης, Σφακιανάκης, Πασσαλής και οι νεαροί Τζενάμο, Καρτερουλιώτης.

Ο στρατευμένος Γιώργος Ανατολάκης είναι... μάχιμος αφού εξασφάλισε άδεια από τη μονάδα του, όμως είναι αμφίβολο αν θα τον χρησιμοποιήσει ο Ντούσκο.

Ετσι εκτός απροόπτου οι "ερυθρόλευκοι" θα ξεκινήσουν με τους: Ελευθερόπουλο, Αντζα ή Αμπονσάι, Αμανατίδη, Πουρσανίδη, Γεωργάτο, Τζόρτζεβιτς, Νινιάδη, Καραπιάλη, Ιβιτς, Αλεξανδρή και Γιαννακόπουλο.

Οσον αφορά το στρατόπεδο της Ξάνθης ο τεχνικός της Γιάννης Μαντζουράκης δήλωσε: "Αναμφίβολα ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Ομως η ιδιομορφία του θεσμού του Κυπέλλου μειώνει τον κανόνα μεγάλων - μικρών. Εμείς θα παίξουμε ανοιχτά γιατί έτσι θέλω να αγωνιζόμαστε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Το... μοντέλο παιχνιδιού του Απόλλωνα δεν αρέσει στον Μαντζουράκη που τονίζει: "Αγωνίστηκε κλειστά και ορισμένες φορές σκληρά. Αυτό το ποδόσφαιρο δε με αντιπροσωπεύει".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ