Πέμπτη 11 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ - ΣΤΕΑΟΥΑ 1 - 2
Δοκίμασε σχήματα

Οι πολλές δοκιμές ευθύνονται κατά κύριο λόγο για τη μέτρια εμφάνιση της ΑΕΚ και τη φυσιολογική ήττα από τη Στεάουα με 2 - 1 (20' Λάκατους πεν., 72' Λούτου, 67' Πάσσιος). Αυτό που ενδιέφερε κυρίως τον Μπλαχίν ήταν τα συμπεράσματα και γι' αυτό δοκίμασε αρκετά σχήματα. Αν είδε αυτά που ήθελε δεν έγινε γνωστό, αφού αρνήθηκε να πει το παραμικρό. Από την άλλη υπήρχε μια ομάδα που εκτός από τεχνική διέθετε ομοιογένεια και διάρκεια.

Οι "κιτρινόμαυροι" στο πρώτο ημίχρονο ήταν ασύνδετοι, με πολλά λάθη και από ελάχιστη ως ανύπαρκτη έμπνευση. Ετσι ουσιαστικά δεν απείλησαν το Ρουμάνο τερματοφύλακα, σ' αντίθεση με τον Μιχαηλίδη και τους αμυντικούς που "φουρτούνιασαν" αρκετές φορές. Στην επανάληψη τα πράγματα κάπως διορθώθηκαν, ίσως γιατί έως περίπου το 80' και οι φιλοξενούμενοι οπισθοχώρησαν. Ομως είτε με αντεπιθέσεις... φωτιά, είτε με οργανωμένες και περίτεχνες ενέργειες κέρδισαν τις εντυπώσεις.

ΑΕΚ: Μιχαηλίδης, Λάκης, Μάρκος, Ζουμπούλης, Ρε, Βάιος Καραγιάννης, Ζήκος, Γκρέταρσον, Σέμπουε, Μέντεζ, Καψής (Νικολαϊδης, Καβάζης, Τσέκολι, Πάσσιος, Κατσαβός, Κασάπης).

ΣΤΕΑΟΥΑ: Ρίντλι, Μπάτσιου, Μπελοντένιτσι, Ουγκαράρου, Τρίτσα, Λίνκαρ, Ρόζου, Λάκατους, Λούτου, Ντανσιουλέτσκου, Ιλίου (Τένε, Τσιοκόιου, Λούκα, Σέκελι, Μιλιτάρου).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ