Πέμπτη 11 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΗΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 1 - 0
Σε τροχιά Ευρώπης

Σε τροχιά Ευρώπης είναι πλέον για τα καλά ο Αρης. Χθες κέρδισε στον εξ αναβολής αγώνα την Προοδευτική με 1 - 0 και πέρασε στην 5η θέση με 33 βαθμούς, ενώ οι Κορυδαλλιώτες έμειναν 14οι με 17 πόντους. Ταυτόχρονα οι "κιτρινόμαυροι" εξέτισαν την τιμωρία των δύο αγωνιστικών, χωρίς μάλιστα απώλεια (σ.σ. κέρδισαν και τον ΟΦΗ) και θα υποδεχτούν τη Δευτέρα τον ΠΑΟΚ με την ψυχολογία στα ύψη.

Το τελικό 1 - 0 διαμορφώθηκε μόλις στο 6' με κεφαλιά του Κυζερίδη ύστερα από σέντρα του Κούτση. Σ' όλο το πρώτο 45λεπτο ο Αρης κυριάρχησε και θα μπορούσε να πετύχει άλλο ένα γκολ, όμως σε φάουλ του Αντριόλι η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι (καθυστερήσεις). Αντίθετα στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και οι ομάδες ισορρόπησαν, χωρίς όμως κάτι ενδιαφέρον. Εκτός ίσως από την αποβολή του Ρουτζιέρη με 2 κίτρινες (64').

ΑΡΗΣ: Δέλλιος, Γ.Σ. Γεωργιάδης, Κατσιαρός, Μάντζιος, Κολτσίδας, Κούτσης, Αντριόλι, Φλόρες (46' Δαλκίδης), Ναγκόλι (70' Ερακ), Κυζερίδης, Λιολίδης (85' Βλαχούδης).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Καρασάββας, Αμπελάς, Αγγελόπουλος, Παντελίδης (15' Φούσκας), Ρουτζιέρης, Χουζούρης, Αλ Τζαχέρ, Τάγκας, Αλμανίδης, Προτάσοφ (68' Πολίτης), Πάντος (90' Ανδράλας).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ