Πέμπτη 18 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΕΚ
Χανακούλας τέλος

Σε συνάντηση που είχε χτες - σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας - ο υπουργός Μ. Παπαϊωάννου, με τον πρόεδρο του ΟΕΚ Θ. Χανακούλα,ο τελευταίος "ζήτησε να μην παραμείνει και άλλη θητεία στη θέση του προέδρου" και ο υπουργός μετά απ' αυτό, ανακοίνωσε πως "δε θα επιμείνει στην ανανέωση της θητείας του Θ. Χανακούλα", ενώ τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσει το νέο πρόεδρο του Οργανισμού.

Σε επιστολή του προς τον υπουργό, ο απερχόμενος πρόεδρος του ΟΕΚ σημειώνει ότι είχε αποδεχθεί την ανανέωση της θητείας του, ωστόσο άλλαξε γνώμη μετά από "ωριμότερες σκέψεις"... Μεταξύ άλλων, στην επιστολή Χανακούλα αναφέρεται εντελώς χαρακτηριστικά: "Ανέλαβα τα καθήκοντα του προέδρου το '93, μετά από τιμητική πρόταση του τότε υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων - μοναδικού πολιτικού και υπέροχου ανθρώπου - κ. Ευάγγελου Γιαννόπουλου"...

Να σημειωθεί πως πριν λίγες μέρες ο υπουργός Εργασίας είχε διατάξει τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης στον ΟΕΚ, καθώς και την πραγματοποίηση ελέγχου από το Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, μετά από έγγραφες ανώνυμες καταγγελίες για σκανδαλώδεις διαδικασίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ