Σάββατο 20 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποίηση Μπάγεβιτς

"Προειδοποιητικά πυρά" χθες από τον Μπάγεβιτς προς τους παίχτες. Οι τελευταίες άσχημες εμφανίσεις και κάποιες πληροφορίες του για τις αιτίες, τον ανάγκασαν να μιλήσει σ' έντονο ύφος. Μάλιστα θεωρεί το θέμα τόσο σοβαρό που καθυστέρησε και την προπόνηση προκειμένου να ολοκληρώσει τα λεγόμενά του και να γίνει σαφές το μήνυμά του.

"Πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα την εξωγηπεδική σας ζωή. Εχω αντιληφθεί νυχτοπερπατήματα από κάποιους. Είστε επαγγελματίες και έτσι πρέπει να φέρεστε. Μην μ' αναγκάσετε να λάβω μέτρα. Δε θα επιτρέψω παρεκκλίσεις. Η ομάδα έκανε "κοιλιά", δεν έχει την απόδοση που θέλω. Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να 'μαστε σε πλήρη ετοιμότητα" ήταν ορισμένα από τα λόγια.

Κατά τ' άλλα οι Καραταϊδης, Καραπιάλης προπονήθηκαν κανονικά. Ομως ο Μπάγεβιτς ίσως τον δεύτερο δεν τον χρησιμοποιήσει τη Δευτέρα ώστε να 'ναι απόλυτα έτοιμος για τα επόμενα παιχνίδια. Και επειδή η σημαντικότατη αναμέτρηση με τη Γιουβέντους πλησιάζει η "κατασκοπία" κορυφώνεται. Την Κυριακή τον αγώνα Γιουβέντους - Βιτσέντζα θα παρακολουθήσει συνεργάτης του Ντούσκο και τη Δευτέρα το παιχνίδι Ολυμπιακού - Βέροιας εκπρόσωπος του Αντσελότι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ