Σάββατο 20 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
"Φουσκωμένα νερά"

"Φουσκώνουν τα νερά" στη σημερινή 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο της Α1, που περιλαμβάνει αρκετά σημαντικά παιχνίδια με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Στο σημερινό κυρίως πιάτο της αγωνιστικής δεσπόζει το παιχνίδι των Χανίων, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Χαλκίδα σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά όσον αφορά την πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται στην τέταρτη θέση, θέλουν τη νίκη ώστε να διατηρηθούν σε αυτή τη θέση. Αλλωστε, ο Παναθηναϊκός, που σήμερα δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο κλειστό του Πειραιά κόντρα στον ανεβασμένο αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα Εθνικό, καραδοκεί... Αλώβητοι όμως θέλουν να περάσουν από την Κρήτη και οι Χαλκιδείς, που βρίσκονται στη δεύτερη θέση και δε θέλουν να χάσουν την επαφή τους με την κορυφή.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι της Δευτέρας μεταξύ του Ολυμπιακού και της Πάτρας, όπου και οι δυο ομάδες καίγονται για τη νίκη για τους δικούς τους λόγους ο καθένας.

Το πρόγραμμα: Βουλιαγμένη - Χίος (Βουλιαγμένης 12.00), Ηλυσιακός - ΟΦΘ (Ηλύσιο 18.00), Αρης Νικαίας - Γλυφάδα (Νίκαια 18.00), Χανιά - Χαλκίδα (Χανίων 18.30), Εθνικός - Παναθηναϊκός (Πειραιάς 19.30). ΔΕΥΤΕΡΑ: Ολυμπιακός - Πάτρα (Πειραιάς 19.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ