Πέμπτη 11 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΔΙΕΘΝΗ
Αντιιμπεριαλιστικές φιλειρηνικές εκδηλώσεις παντού

Παγκρήτιο συλλαλητήριο πραγματοποιούν σήμερα Πέμπτη 11 Μάρτη, στις 7.00 μμ, στο χώρο του Δημαρχείου, οι Επιτροπές Ειρήνης όλων των νομών της Κρήτης, ενάντια στη "νέα τάξη πραγμάτων" και τον εγκληματικό ρόλο του ΝΑΤΟ και της ΔΕΕ. Το συλλαλητήριο πραγματοποιείται στο χώρο του Δημαρχείου, και καλούνται όλοι οι φορείς, ο λαός και η νεολαία με τη μαζική συμμετοχή τους να διαμηνύσουν στους 11 επιτελάρχες του ΝΑΤΟ, που πραγματοποιούν συνάντηση στην πόλη του Ρεθύμνου, ότι είναι ανεπιθύμητοι στο νησί.

Σε συμμετοχή στο φιλειρηνικό συλλαλητήριο, καλεί η ΝΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ,καθώς και σε συνολική αντίθεση στη μετατροπή της Κρήτης σε κέντρο επιχειρήσεων για το ματοκύλισμα των λαών της περιοχής.

Φιλειρηνική εκδήλωση - συναυλία στη Λάρισα

Η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας καλεί την Τετάρτη 17/3 στις 7.00 μμ στην Κεντρική Πλατεία σε φιλειρηνική, αντιιμπεριαλιστική εκδήλωση - συναυλία, με απαίτηση: ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΝΑΤΟΪΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ, ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΑΤΟΪΚΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΛΑΟ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ