Πέμπτη 18 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Την Κυριακή η τελευταία προθεσμία

Μέχρι το Σάββατο στις εφορίες και την Κυριακή στα ταχυδρομεία μπορούν να κατατεθούν ή να σταλούν οι φοροδηλώσεις μισθωτών και συνταξιούχων

Παρατείνεται μέχρι και 20 Μάρτη 1999, ημέρα Σάββατο, η προθεσμία υποβολής της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος οικονομικού έτους 1999 για τους μισθωτούς και συνταξιούχους, η οποία κανονικά έληγε χτες. Σύμφωνα με χτεσινή ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, οι εφορίες θα λειτουργήσουν, για την παραλαβή των δηλώσεων μισθωτών και συνταξιούχων, σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή μέχρι τις 8 το βράδυ, ενώ το Σάββατο θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 2 μ.μ. Επίσης, τα κεντρικά ταχυδρομεία θα παραμείνουν ανοιχτά το Σάββατο και την Κυριακή κατά τις εργάσιμες ώρες, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν ταχυδρομικά τις δηλώσεις τους στις αρμόδιες εφορίες.

Στο μεταξύ "τρέχουν" ήδη οι προθεσμίες υποβολής δηλώσεων για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι ως γνωστόν υποχρεούνται να συμπληρώσουν επιπλέον το έντυπο Ε3 (με τον Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητας που αντιστοιχεί στην ειδικότητά τους). Σήμερα 18 Μάρτη λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων για τους φορολογούμενους των οποίων το επώνυμο ή επωνυμία (της επιχείρησης) αρχίζει από το γράμμα Α, ενώ αύριο 19 Μάρτη λήγει η προθεσμία για τα γράμματα Β και Γ. Οι υπόλοιπες προθεσμίες έχουν ως εξής:

  • 22 Μάρτη για τα γράμματα Δ και Ε.
  • 23 Μάρτη για τα γράμματα Ζ έως και Ι.
  • 24 Μάρτη για το γράμμα Κ.
  • 26 Μάρτη για τα γράμματα Λ και Μ.
  • 29 Μάρτη για τα γράμματα Ν έως και Π.
  • 30 Μάρτη για τα γράμματα Ρ και Σ.
  • 31 Μάρτη για τα γράμματα Τ έως Ω.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ