Σάββατο 20 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΔΙΕΘΝΗ
ΟΧΙ στη ΝΑΤΟική επέμβαση

Με χθεσινή ανακοίνωσή του το περιφερειακό σωματείο ενέργειας ΔΕΗ Κοζάνης - Πτολεμαϊδας - Φλώρινας "Σπάρτακος" "καταγγέλλει στους εργαζόμενους και στο λαό της περιοχής την επιχείρηση, που βρίσκεται σε εξέλιξη, από ΝΑΤΟικές δυνάμεις επέμβασης στα Βαλκάνια μέσω Ελλάδας".

"Φαίνεται καθαρά ότι ο στόχος των παραπάνω δυνάμεων είναι τα στενά συμφέροντά τους και η απόλυτη επικράτησή τους στην περιοχή".

"Σ' αυτήν την κατάσταση η υποτελής ελληνική κυβέρνηση στο όνομα της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" συμμετέχει ενεργά, επιτρέποντας σ' αυτές τις δυνάμεις να αποβιβαστούν σε ελληνικό έδαφος, για να προχωρήσουν προς τη Γιουγκοσλαβία ενάντια στο ελληνικό Σύνταγμα και στο αίσθημα του λαού μας (...) πρέπει να σταματήσουν και να μην συμμετέχουν με οποιοδήποτε τρόπο στο διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας (...).

Οι λαοί από μόνοι τους μπορούν και θα βρουν το δρόμο προς τη δημοκρατία, ειρήνη και ελευθερία, χωρίς ξενόφερτους προστάτες.

...Να εναντιωθούμε στην ΕΕ και στους Αμερικάνους ιμπεριαλιστές για την προσπάθεια να κυριαρχήσουν με τη βία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ας μην ξεχνάμε ότι στα σχέδια των ΗΠΑ το αυριανό Κόσσοβο είναι η Θράκη".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ