Τετάρτη 17 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
"Κόκκινος" θρίαμβος

Με το ένα πόδι στο τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων πόλο της Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται από χθες ο Ολυμπιακός, που στο πρώτον ημιτελικό επικράτησε στον Πειραιά της ιταλικής Φλωρεντία με 10-3. Οι "ερυθρόλευκοι" παίζοντας με πάθος κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν και με το παραπάνω, αφού τα επτά γκολ διαφορά τους δίνουν "άλλον αέρα" για τη ρεβάνς της Ιταλίας. Παράλληλα κατάφεραν να σπάσουν και μια δυσμενή παράδοση που είχαν απέναντι στις ιταλικές ομάδες, αφού για πρώτη φορά έφυγαν νικητές από αναμέτρηση με ομάδα της γειτονικής χώρας.

Οι Πειραιώτες εκμεταλλεύτηκαν άριστα το πλεονέκτημα του "παίκτη παραπάνω" αφού είχαν 4/4. Τα εφτάλεπτα του παιχνιδιού ήταν: 1-1, 4-1, 2-1, 3-0. Για τον Ολυμπιακό σκόραραν οι Χατζής 4, Χατζηθεοδώρου 2, Βλοντάκης 2, Πλατανίτης 1, Θωμάκος 1. Τα γκολ για τους Ιταλούς πέτυχαν οι: Ζοντάνι 1, Βανίνι 1, Αμπραζίνι 1.

* Επιτέλους νίκη για τη Βουλιαγμένη στη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ που στο πρώτο παιχνίδι του 2ου γύρου για τον όμιλό της επικράτησε στο ΟΑΚΑ της ουγγρικής Βαζούτας με 8-7. Τα εφτάλεπτα ήταν: 2-1, 4-2, 1-3, 1-1. Τα γκολ για τους πρωταθλητές πέτυχαν οι: Αφρουδάκης 4, Κρεντέλ 3, Κουτσογιάννης 1. Για τους Ούγγρους σκόραραν οι: Μαρτς 2, Τίμπα 1, Βάριας 1, Ζνέμετ 1, Ντάλα 1, Ζαντίβιτ 1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ