Τετάρτη 17 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Ξεκαθαρίζει το τοπίο

Ξεκαθαρίζει σήμερα το τοπίο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού διεξάγονται οι επαναληπτικοί αγώνες της προημιτελικής φάσης, που θα κρίνουν τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν στα ημιτελικά.

Από την πρώτη φάση δυο ομάδες, η Μπάγερν Μονάχου και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αυτές που έχουν αποκτήσει κάποιο σημαντικό προβάδισμα στα προγνωστικά, αλλά όμως σε τέτοιους αγώνες ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για κάτι.

ΙΝΤΕΡ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Με τη συμπαράσταση περίπου 75 χιλιάδων οπαδών της, τη συμμετοχή του Ρονάλντο να παραμένει γρίφος και την καλή παράδοση που έχει στην έδρα της σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, η Ιντερ θα προσπαθήσει σήμερα να ανατρέψει το 2 - 0 του "Ολντ Τράφορντ". Δύσκολη αποστολή για τους "Νερατζούρι", όχι μόνο για το σκορ πρόκρισης που πρέπει να πετύχουν, αλλά και για το γεγονός ότι οι "μπέμπηδες" της Μάντσεστερ δείχνουν να είναι ασταμάτητοι αυτήν την περίοδο.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Το περσινό πάθημα όπου παρά το γεγονός ότι είχαν πάρει θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας αποκλείστηκαν από τη Γιουβέντους χάνοντας στο Κίεβο, θέλουν να αποφύγουν σήμερα οι Ουκρανοί. Η ομάδα του Λομπανόφσκι έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση μετά το θετικό 1 - 1 που απέσπασε στο Μπερναμπέου. Πάντως η Ρεάλ παίζει το τελευταίο της χαρτί για διάκριση φέτος και δεν πρόκειται να το αφήσει εύκολα... από τα χέρια της.

ΜΠΑΓΕΡΝ - ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ: Οι Βαυαροί έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, όχι μόνο χάρις στο 2 - 0 του πρώτου αγώνα, αλλά και για το ότι βρίσκονται σε εκπληκτική φόρμα. Η ομάδα έκπληξη του πρώτου γύρου της διοργάνωσης Καϊζερσλάουτερν θα προσπαθήσει για άλλη μια φορά να κάνει την έκπληξη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ