Τετάρτη 17 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μάχες σε όλα τα μέτωπα

Κρίσιμες μάχες σε όλα τα μέτωπα περιλαμβάνει η σημερινή 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 αφού διεξάγονται σημαντικά παιχνίδια για την κορυφή και την ουρά της βαθμολογίας αλλά και για τις θέσεις της Ευρώπης.

Στο Αλεξάνδρειο θα διεξαχθεί το ντέρμπι που αφορά τους πρωτοπόρους όπου ο Αρης θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό (19.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ). Οι "κιτρινόμαυροι" μετά το στραβοπάτημα στη Νέα Σμύρνη την προηγούμενη αγωνιστική, θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να μείνουν στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος αφού η ΑΕΚ καραδοκεί. Από την άλλη ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να ξεπεράσει ένα ακόμη εμπόδιο στη μάχη που δίνει για να κόψει πρώτος το νήμα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Παιχνίδια - φωτιά όπου όποιος χάσει χάνεται, έχουμε για τις ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Συγκεκριμένα στην Πάτρα ο Απόλλωνας υποδέχεται το Ηράκλειο με τους Πατρινούς να καίγονται για τη νίκη, προκειμένου να ξεκολλήσουν από την προτελευταία θέση. Και οι Κρητικοί όμως, σε περίπτωση αποτυχίας μπαίνουν σε μπελάδες.

Το τελευταίο του χαρτί παίζει ο Παπάγου κόντρα στον ισχυρό ΠΑΟΚ ενώ το Μαρούσι υποδέχεται το Σπόρτιγκ με τον ηττημένο του παιχνιδιού να δυσκολεύει κατά πολύ τη θέση του. Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η κόντρα της Νηαρ Ηστ με το Περιστέρι όπου και οι δυο ομάδες διεκδικούν με αξιώσεις την έξοδό τους στην Ευρώπη. Ολα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 17.00.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ