Κυριακή 4 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑντιΝΑΤΟικές αντιπολεμικές εκδηλώσεις

Σήμερα Κυριακή

ΑΘΗΝΑ: Παλλαϊκή συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 6 μ.μ. Νωρίτερα, 30 και πλέον πρωταθλητές μεγάλων αποστάσεων - με τη συμπαράσταση του ΣΕΓΑΣ - θα ξεκινήσουν (στις 3 μ.μ.) λαμπαδηδρομία - ειρηνοδρομία από τον Τύμβο του Μαραθώνα μέχρι το Σύνταγμα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Πανθεσσαλικό, αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο, στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία του Τυρνάβου και αμέσως μετά η περικύκλωση του στρατοπέδου "Σχοινά" όπου εδρεύει το στρατηγείο του ΝΑΤΟ.

ΚΡΗΤΗ: Στις 3 μ.μ. συγκέντρωση στο Δημαρχείο Χανίων και διαδήλωση στη βάση της Σούδας.

ΕΛΕΥΣΙΝΑ: Η Επιτροπή Ειρήνης Ελευσίνας και άλλοι μαζικοί φορείς της πόλης διοργανώνουν συλλαλητήριο στην πλ. Ηρώων στις 11 π.μ.

ΛΕΥΚΑΔΑ: Η Επιτροπή Αλληλεγγύης διοργανώνει στις 7.30 μ.μ. συζήτηση στον κινηματογράφο "Απόλλων", με θέμα "Γιουγκοσλαβικό - Κουρδικό και νέα τάξη πραγμάτων". Ομιλητές θα είναι ο Ν. Φωτιάδης, αντιπρόεδρος της ΕΕΔΥΕ, ο Π. Οικονομίδης, εκπρόσωπος του ΔΗΚΚΙ και η Α. Φιλίνη, εκπρόσωπος του ΣΥΝ.

ΝΕΑ ΚΙΟΣ: Συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι διοργανώνεται από την Επιτροπή Ειρήνης Αργολίδας.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Πορεία ειρήνης και διαδήλωση καταδίκης των αμερικανοΝΑΤΟικών βομβαρδισμών και συμπαράστασης στο σερβικό λαό, διοργανώνουν η Επιτροπή Ειρήνης Κερατσινίου με δεκάδες φορείς της πόλης, πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς και σωματεία εργαζομένων στις 11 π.μ. από το Τέρμα Παναγή Τσαλδάρη (Ζαρντέν) προς την Πλατεία Λαού.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: Στις 11 π.μ., παλλαϊκό συλλαλητήριο με τη συμμετοχή του δήμου και όλων των φορέων της πόλης.

ΚΟΖΑΝΗ: Στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία με πρωτοβουλία της ΕΕΔΥΕ.ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: Στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία με πρωτοβουλία της ΕΕΔΥΕ.

ΕΥΟΣΜΟΣ: Στις 11.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία Δημαρχείου, με διοργανωτές το Δήμο Ευόσμου, μαζικούς φορείς και πολιτικά κόμματα.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πασαρώνος Ιωαννίνων, στις 8.00 μ.μ. διοργανώνεται από Δημοτικά Συμβούλια και μαζικούς φορείς της περιοχής.

ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ: Μεγάλη αντιιμπεριαλιστική εκδήλωση καταδίκης των ΝΑΤΟικών βομβαρδισμών και αλληλεγγύης στο λαό της Γιουγκοσλαβίας, στις 6 μ.μ. στους "Κήπους του Πασά", με διοργανωτή το Δήμο και φορείς της πόλης.ΣΙΝΔΟΣ: Στις 12 το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία με διοργανωτή την Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ. Στις 10 το πρωί αντιπολεμικό κονβόι θα αναχωρήσει από τα γραφεία της ΚΟΘ, Εγνατίας 69, με αυτοκίνητα.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: Το απόγευμα πραγματοποιείται συγκέντρωση στο Ληξούρι.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Συλλαλητήριο πραγματοποιούν μαζικοί φορείς του Νομού, στην πλ. Σιδηροδρομικού Σταθμού στις 7.30 μ.μ.

ΛΑΥΡΙΟ: Συγκέντρωση στις 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία του Λαυρίου και πορεία στους δρόμους της πόλης διοργανώνει η ΚΟ Λαυρίου του ΚΚΕ.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Συγκέντρωση στις 11 π.μ. έξω από το δημαρχείο των Γλυκών Νερών και πορεία στη λεωφόρο Λαυρίου διοργανώνουν οι ΚΟ Γλυκών Νερών και Παιανίας του ΚΚΕ.

Αύριο Μεγάλη Δευτέρα

ΠΑΤΡΑ: Στις 7 μ.μ. η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας, η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη" και εργατικά σωματεία πραγματοποιούν συλλαλητήριο στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ: Εκδήλωση για τις εξελίξεις στο Κόσσοβο, στις 7.30 μ.μ., διοργανώνει η ΚΝΕ στο κτίριο του δήμου.

ΤΡΙΠΟΛΗ: Στις 8 μ.μ. συγκέντρωση από την Επιτροπή Ειρήνης Αρκαδίας.

ΝΑΥΠΛΙΟ: Στις 8 μ.μ. συγκέντρωση από την Επιτροπή Ειρήνης Αργολίδας, μπροστά απ' το Δημαρχείο της πόλης.

Μεγάλη Τρίτη

ΑΘΗΝΑ: Τέσσερις γυναικείες οργανώσεις (Εθνικό Συμβούλιο Ελληνίδων,Ενωση Ελληνίδων Νομικών,Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας και Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών "Παναθηναϊκή") καλούν όλες τις γυναίκες της χώρας να συμμετάσχουν στις 7 μ.μ., στην καθιστική διαμαρτυρία έξω απ' την αμερικάνικη πρεσβεία.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Στις 5 μ.μ. από την πλατεία Κοραή θα ξεκινήσει πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Συλλαλητήριο στο Εργατικό Κέντρο.

Μεγάλη Τετάρτη

ΠΑΤΡΑ: Στις 8 μ.μ. πραγματοποιείται παναχαϊκή σύσκεψη φορέων για την οργάνωση νέου παναχαϊκού συλλαλητηρίου στη ΝΑΤΟική βάση του Αραξου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ