Πέμπτη 6 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Απαράδεκτοι αποκλεισμοί στο Οφθαλμιατρείο

"Απαξιεί" να καλέσει στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου η πλειοψηφία του Σωματείου Εργαζομένων στο Οφθαλμιατρείο τους εκλεγμένους συμβούλους της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Εργαζομένων!Η παράταξη καταδικάζει, με ανακοίνωσή της, το απαράδεκτο αυτό γεγονός και καλεί τους εργαζόμενους να απαιτήσουν από το ΔΣ άμεσα να γίνει ενημέρωση για τα ζητήματα που αφορούν τη χώρα, αλλά και το νοσοκομείο.

Οπως καταγγέλλει η παράταξη, οι συνδικαλιστές της πλειοψηφίας "αποφασίζουν και διατάσσουν ερήμην των εργαζομένων και ακολουθώντας την ίδια πολιτική με την πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ, απογοητεύουν τους εργαζόμενους, ενώ για σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία και ύπαρξη του Νοσοκομείου σιωπούν".

Η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση καταγγέλλει επίσης ότι ειλημμένες κυβερνητικές αποφάσεις - όπως ιδιωτικοποίηση τμημάτων του Νοσοκομείου, αλλαγή εργασιακών σχέσεων - οι συνδικαλιστές της πλειοψηφίας τις υποβαθμίζουν και καλλιεργούν την ηττοπάθεια.

Χαρακτηριστικό επίσης είναι το γεγονός ότι στη συνεδρίαση στις 19/4, όπου και πάλι δεν είχαν κληθεί οι εκπρόσωποι της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης,στο ζήτημα του πολέμου που έχει εξαπολύσει το ΝΑΤΟ ενάντια στη Γιουγκοσλαβία η πλειοψηφία του ΔΣ προσπάθησε να αποκρύψει τις ευθύνες των κυβερνήσεων της ΕΕ και της Ελλάδας. Η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση καλεί τους εργαζόμενους να αντισταθούν σ' αυτή την πολιτική και τους εκφραστές της, να δημιουργήσουν το δικό τους μέτωπο πάλης, να δυναμώσουν το φιλειρηνικό - αντιιμπεριαλιστικό κίνημα της χώρας, συμμετέχοντας ενεργά σε κάθε κινητοποίηση ενάντια στον βρώμικο αυτό πόλεμο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ