Τετάρτη 12 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ
Υποσχέσεις για το μέλλον

Εναν ευχάριστο πονοκέφαλο έχει από χθες ο Γιάννης Κόλλιας. Τα πολλά νέα πρόσωπα που χρησιμοποίησε στο φιλικό με την αντίστοιχη της Σλοβακίας (2 - 1) ανταποκρίθηκαν (άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο) και τον ανάγκασαν να τους υπολογίζει. Ετσι ο ομοσπονδιακός τεχνικός με χαρά διαπίστωσε ότι η Ελπίδες εκτός από ταλέντο, μαχητικότητα, διαθέτουν και εναλλακτικές λύσεις. Είναι ενδεικτικό πως από τους 20 που είχε μαζί του στον πάγκο, χρησιμοποίησε τους 19 παίχτες.

Κορυφαίος από τους μη βασικούς ο τερματοφύλακας Γκούλιος με δύο έξοχες επεμβάσεις στο ενεργητικό του και μια εν γένει θετικότατη παρουσία. Το φιλικό επίσης αποτέλεσε μια ακόμα ευκαιρία να διαπιστώσουν όσοι υπεύθυνοι θέλουν πως η χώρα μας διαθέτει πλειάδα αξιόλογων παιχτών. Το μόνο που μένει είναι ν' αξιοποιηθούν... Τα γκολ της Εθνικής μας πέτυχε ο Κωνσταντινίδης (που δυστυχώς γι' ακόμα μια φορά αδίκησε εαυτόν και ομάδα με την κατάχρηση της τρίπλας) με κεφαλιά (8'), πέναλτι (76') και των φιλοξενουμένων ο Βίσκοτς (73').

ΕΛΛΑΔΑ: Γκούλιος, Χατζηζήσης, Χαντζής, Γόγολος, Μπερνεάνου, Μοσχογιάννης, Γραμμόζης, Πατσατζόγλου, Τζανετής, Κωνσταντινίδης, Γκαλαμέλος (Κουτσόπουλος, Γαζής, Τσιγιάννης, Πακάλτσης, Κατσουράνης, Χαντούρης, Σίμος, Κάφαλης).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ