Τετάρτη 12 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Κόντρες εντός και εκτός γηπέδων

Στη σκιά των όσων έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες μέρες, ΠΑΟΚ και Αρης πέφτουν σήμερα για άλλη μια φορά στη μάχη της διεκδίκησης της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος που οδηγεί στην Ευρωλίγκα (21.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ).

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, οι "κιτρινόμαυροι" αυτή τη φορά δε θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τους Μιούρσεπ - Αγγελίδη (όπως είχαν κάνει στο παιχνίδι του Σαββάτου) αφού η ΕΣΑΚΕ ζήτησε τα δελτία των δυο παικτών. Ετσι ακόμα και εάν οι διοικούντες του Αρη θέλουν να παραβλέψουν για μια ακόμη φορά την απόφαση της αρμόδιας αρχής και δε δώσουν τα δελτία, ο κομισάριος του αγώνα είναι υποχρεωμένος να μη δεχτεί τους δυο παίκτες. Κάτι που δεν έγινε το Σάββατο από τον κ. Διαμαντή, ο οποίος κινδυνεύει με βαριά καμπάνα. Κατά τα άλλα, σήμερα αναμένεται να απολογηθούν οι δυο ομάδες ενώπιον του αθλητικού δικαστή κ. Γιαννακάκη, ο οποίος έχει επιληφθεί της υπόθεσης.

Στον αγωνιστικό τομέα ο σημερινός τυπικά γηπεδούχος ΠΑΟΚ (αφού όλα τα παιχνίδια γίνονται στο Αλεξάνδρειο) συνεχίζει την προετοιμασία του προκειμένου να ξανακερδίσει το προβάδισμα στις νίκες. Τον Κώστα Φλεβαράκη προβληματίζει έντονα το διάστρεμμα του Γιώργου Μπαλογιάννη. Τα τελευταία γεγονότα απ' ό,τι φαίνεται ξύπνησαν τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αφού η ζήτηση των εισιτηρίων για το σημερινό αγώνα είναι μεγάλη και ο "δικέφαλος" αναμένεται να έχει ένα ακόμη βασικό όπλο στη διάθεσή του.

Τα προβλήματα όμως δε λείπουν και από τον Αρη, αφού η ρήξη προσθίου χιαστού που υπέστη ο Σιούτης δημιούργησε σοκ στο στρατόπεδο των "κιτρίνων". Με δεδομένο και τις απώλειες των Μιούρσεπ - Αγγελίδη ο Σβι Σερφ δικαίως βρίσκεται σε απόγνωση ενόψει του τρίτου και ίσως πιο αποφασιστικού παιχνιδιού των δυο ομάδων της συμπρωτεύουσας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ