Τετάρτη 12 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Αγωνία στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ συγκρούονται για μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ

Το ΟΑΚΑ συγκεντρώνει για μια ακόμη φορά (τρίτη μέσα σε μια εβδομάδα) τα περισσότερα βλέμματα, αφού στη σημερινή 30ή αγωνιστική Παναθηναϊκός και ΑΕΚ (19.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) κοντράρονται για μια θέση στον "ήλιο" (βλ. Τσάμπιονς Λιγκ).

Και οι δυο ομάδες είναι οι βασικοί μνηστήρες για τη δεύτερη προνομιούχο θέση της βαθμολογίας, με τους "κιτρινόμαυρους" να έχουν ένα προβάδισμα λόγω των 3 βαθμών διαφοράς από τους "πράσινους". Αυτούς θα προσπαθήσει να καλύψει σήμερα η ομάδα του Χουάν Ρότσα, για αυτό και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης ίσως αποβεί καταστροφικό. Η καλή εμφάνιση στη δεύτερη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός ότι δεν επιτεύχθηκε η νίκη, έχει ανεβάσει κάπως το κλίμα αισιοδοξίας στον Παναθηναϊκό. Οπως δείχνουν τα πράγματα στην ομάδα θα επιστρέψουν ο Κριστόφ Βαζέχα που ξεπέρασε το πρόβλημα στους προσαγωγούς, αλλά και ο Αλιόσα Ασάνοβιτς.

"Εχουμε τις πιθανότητες να κερδίσουμε. Τα παιδιά έδειξαν στο παιχνίδι του πρωταθλήματος ότι ξαναβρίσκουν το δρόμο τους μετά την ήττα στον τελικό. Σήμερα θα πρέπει να παίξουμε επιθετικά, αφού δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης για μας", δήλωσε ο Ρότσα.

Στην "Ενωση" η άνετη νίκη επί της Καβάλας την Κυριακή ήταν ό,τι καλύτερο για τους παίκτες του Μπλαχίν ενόψει του σημερινού ντέρμπι, όπου η πίστη για νίκη είναι διάχυτη. Οι "κιτρινόμαυροι" γνωρίζουν πολύ καλά πως με νίκη σήμερα σφραγίζουν το εισιτήριο για τη συμμετοχή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Ακη Ζήκου που υποφέρει από αιμάτωμα, ενώ κανονικά αναμένεται να δώσουν το "παρών" οι Σαβέβσκσι και Μάρκος.

Από και κει και πέρα ξεχωρίζουν οι μάχες για τις ομάδες που διεκδικούν μια θέση στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, όπου η Ξάνθη δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο Καυτατζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή, ενώ ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στην Κρήτη με τον ΟΦΗ.

Συνοπτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα είναι: Πανηλειακός - Εθνικός Αστέρας, Βέροια - Ιωνικός, Καβάλα - Απόλλων Αθηνών, Πανελευσινιακός - Αρης. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 17.00.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ