Τετάρτη 12 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Εφυγε με ψηλά το κεφάλι

Προσπάθησε αλλά τελικά δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο χθεσινό τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων της Ευρώπης κόντρα στην κροατική Μλάντοστ, την οποία νίκησε με 10 - 6 και έκλεισε τη φετινή ευρωπαϊκή του παρουσία με ψηλά το κεφάλι. Η βαριά ήττα με 13 - 4 στο πρώτο παιχνίδι αποδείχτηκε αξεπέραστο εμπόδιο για τους "ερυθρόλευκους", που μπορεί χθες να έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους αλλά τελικά δεν αρκούσε.

Η ελληνική ομάδα κατάφερε να προηγηθεί δυο φορές με 5 γκολ διαφορά, μία στο τέλος της δεύτερης περιόδου (6 - 1) και μια στις αρχές της τρίτης με 7 - 2. Τα επτάλεπτα του παιχνιδιού αναλυτικά ήταν: 3 - 1, 3 - 1, 2 - 3, 2 - 1. Για τον Ολυμπιακό τα γκολ πέτυχαν οι: Χατζής 3, Θωμάκος 2, Αρόγιο 2, Χατζηθεοδώρου 2, Παυλίδης 1. Για τους Κροάτες σκόραραν οι: Βάργκα 3, Ζίμεκ 2, Κόσπερτσακ 1.

Εξάλλου, με στόχο να ανατρέψει το σε βάρος της σκορ από την ήττα με 12 - 7 στην Ουγγαρία, η Πάτρα αγωνίζεται σήμερα στο δεύτερο τελικό του Λεν Τρόφι, όπου υποδέχεται την ισχυρή ουγγρική Ουίπεστ.

Τέλος, η Βουλιαγμένη στις 20.30 υποδέχεται στην έδρα της την ιταλική Ποσίλιπο για την τελευταία αγωνιστική στο Τσάμπιονς Καπ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ