Σάββατο 29 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Τα... βραβεία

ΑΚΟΜΗ και ο Γιόσκα Φίσερ, ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών βρήκε την παραπομπή του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς για εγκλήματα πολέμου στο Διεθνές Δικαστήριο "ασυνήθιστη" και το δήλωσε κιόλας. Φανταστείτε, δηλαδή...

Ούτε κι οι ίδιοι δεν πιστεύουν αυτά που λένε και δικαίως, αφού παραπαίουν πλέον σε παράλογα παραληρήματα. Το επόμενο, ίσως, θα είναι να προταθεί ο Κλίντον για το... Νόμπελ Ειρήνης; Γιατί όχι; Μέσα στη λογική τους είναι... Η, καλύτερα θα ήταν, να θεσμοθετηθεί ένα καινούριο Νόμπελ, του "Μέγιστου Ανθρωπισμού". Αυτό πρέπει να του δοθεί...

ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τις δηλώσεις του κ. Μπερνς, για τον Σημίτη και την πολιτική του χτες; Είναι πολύτιμος σύμμαχός μας η Ελλάδα, λέει γιατί εκτός των άλλων κρατάει και ανοιχτούς διαύλους με τη Γιουγκοσλαβία!

Αυτό, ίσως, είναι η καλύτερη απάντηση στις συνεχείς δηλώσεις του πρωθυπουργού περί... διαφοροποίησης από τις ΝΑΤΟικές επιλογές και τις επιδρομές της Συμμαχίας.

Τελευταίως, από μικρό από τρελό ή από το... ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ μαθαίνεις την αλήθεια, αφού τους έχει πιάσει μια περίεργη κρίση ειλικρίνειας και για το τι θέλουν να κάνουν στη Γιουγκοσλαβία (θα την ισοπεδώσουμε) και για την ελληνική κυβέρνηση.

Ας τα αφήσει, λοιπόν, τα... κολπάκια του ο Σημίτης, διότι τον έχει πάρει χαμπάρι ολόκληρη η Ελλάδα, ακόμα και οι δικοί του. Κι αν έχει αντίρρηση για τον εν λόγω ισχυρισμό... τα λέμε στις 14 Ιουνίου.

Ε, ΑΥΤΟ δεν το περιμέναμε. Μιλάμε, για το γεγονός, πως η Αστυνομία έδρασε χτες, σε πλήρη... συντονισμό με την ΚΝΕ και αφού η τελευταία, γκρέμισε το άγαλμα του Τρούμαν, πήγε η πρώτη και... ολοκλήρωσε το έργο, βάφοντας τα πάντα κόκκινα!

Είναι από τ' άγραφα. Η αστυνομία σε ρόλο... συνεργού της ΚΝΕ.

Τι θα δούμε ακόμη...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ