Παρασκευή 17 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τραγούδια - «χρώματα του χρόνου»

Οι καλύτερες στιγμές, οι μεγαλύτερες επιτυχίες της τριαντάχρονης δισκογραφικής πορείας του δημοφιλέστατου Γιώργου Νταλάρα «κλείστηκαν» σε δύο διπλά CD από την «ΕΜΙ» και περιμένουν τον ακροατή για να τον ταξιδέψουν στο παρελθόν και το παρόν του ποιοτικού έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού.

Η συλλογή των 86 τραγουδιών, που παρουσιάστηκε χτες σε συνέντευξη Τύπου, χωρίζεται... σε χρώματα. Μπλε για τα πρώτα χρόνια και κόκκινο για τη συνέχεια, αποδίδοντας με αυτό τον τρόπο και τον τίτλο της «Τα χρώματα του χρόνου» . Είναι αφιερωμένη σε «όσους αγαπούν το καλό τραγούδι και στους φίλους μουσικούς που το στηρίζουν και το χρωματίζουν με τους εξαίσιους ήχους τους», σημείωσε ο τραγουδιστής και ευχήθηκε «να είμαστε όλοι καλά, να βλέπουμε το ελληνικό τραγούδι να ανθίζει και να ομορφαίνει τη ζωή μας και στο γύρισμα του αιώνα που έρχεται».

«Τα κέντησε με τη φωνή του, τα πότισε με την αγάπη του, τα μεγάλωσε σαν παιδιά του, τα ταξίδεψε σε όλο το κόσμο», είπε ο πρόεδρος της «ΜΙΝΟS - ΕΜΙ», αναφερόμενος στον ερμηνευτή και στα τραγούδια της συλλογής, τα οποία η «καινούρια ηχητική διάσταση τα κάνει ακόμα πιο όμορφα και πιο νέα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ