Παρασκευή 17 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
Επιλογές
Μουσικές συναντήσεις

Σήμερα και αύριο (10.30μμ) στη μουσική σκηνή «Αθηνά» (Ποσειδώνος 3, Μοσχάτο), η αισθαντική φωνή της Αρλέτας θα μας διηγηθεί τα πιο αληθινά παραμύθια.

Τη Δευτέρα, αλλά και την Τρίτη στη σκηνή του ΜΕΤΡΟ (Γκύζη 47) ο Φοίβος Δεληβοριάς θα μας χαρίσει τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκο «Χάλια», αλλά και από τους δύο προηγούμενους.

Σήμερα και αύριο (10.30μμ) στις «Φωνές» (Αρτέμωνος 9, Νέος Κόσμος) ο Γιώργης Χριστοδούλου θα παρουσιάσει τραγούδια από τους δύο προσωπικούς του δίσκους: «Γιαπωνέζικοι κήποι» και «Κλωστές και νήματα». Θα ακουστούν ακόμη τραγούδια των Ν. Πορτοκάλογλου, Π. Καλαντζόπουλου κ.ά. Μαζί του θα εμφανιστούν οι μουσικοί: Φ. Καρούντζου, Γ. Παπαγεωργίου, Αγ. Παπαδάτος.

Από σήμερα και έως τις 23 Δεκέμβρη η μουσική σκηνή του «Χαφ Νοτ» (Τριβωνιανού 17, Μετς), θα πλημμυρίσει από την ευαισθησία του τάνγκο. Ερμηνευτές οι: Α. Γεωργάκη (ακορντεόν), Σπ. Γκικόντης (βιολί), Μ. Ταβλάκης (κιθάρα), Λ. Κορδής (πιάνο), Γ. Κουτάγιαρ (κοντραμπάσο).

Στο καφέ «Ασαντέ» (Δαμάρεως 78, Παγκράτι), οιΚ. Καραγιάννης, Σ. Ακουίνο, Ν. Γκονζάλες κ.ά. θα μας προσφέρουν σήμερα (11.15), ρυθμούς και τραγούδια κυρίως από την Κούβα. Στον ίδιο χώρο αύριο, πέντε Ινδιάνοι μουσικοί θα παρουσιάσουν αυθεντικά τραγούδια των Ανδεων και παραδοσιακά τραγούδια της Λατινικής Αμερικής. Την Κυριακή, το «Περιστασιακό όνειρο» θα παρουσιάσει έντεχνες οργανικές συνθέσεις και τραγούδια του.

Το μπλουζ ταξίδι του Memo Gonzales και των Bluescasters φιλοξενείται σήμερα, αύριο και την Κυριακή στο χώρο πολλαπλών πολιτιστικών χρήσεων «Χάουζ οφ Αρτ» (Σαχτούρη 4).

Σήμερα (9.30μμ) στο «Αν κλαμπ» το ροκ συγκρότημα «purple overdose» θα παρουσιάσει τη νέα του δουλιά. Αύριο στον ίδιο χώρο φιλοξενείται το ελληνικό συγκρότημα «closer» και την Κυριακή, οι «αέρα πατέρα και λοστ μπόντις».

Στη μουσική σκηνή «Μακάρι» (Ζ. Πηγής 125, Εξάρχεια), φιλοξενούνται σήμερα οι «Μη μου άγχου», αύριο οι «Εκτός Τροχιάς» και την Κυριακή οι «Αλντεμπαράν».

Χριστουγεννιάτικη συναυλία με τίτλο « Τραγουδώντας τον αιώνα που πέρασε», θα δώσει τη Δευτέρα στη Λυρική Σκηνή, η Ελαφρά Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων. Είσοδος ελεύθερη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ