Κυριακή 20 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 40
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

Αποκαλυπτήρια μνημείου

Ο Δήμος ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ προσκαλούν τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και όλο το λαό του δήμου, σήμερα, Κυριακή 20/6/99, στις 6.30 μ.μ.,στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Εθνικής Αντίστασης, που βρίσκεται στην πλατεία Ρήγα Φεραίου (συμβολή οδών Δημοκρατίας και Μπίμπιζα).

Επέτειοι
  • Το Παράρτημα ΑΓΡΙΝΙΟΥ της ΠΕΑΕΑ και ο Δήμος ΑΣΤΑΚΟΥ πραγματοποιούν σήμερα, Κυριακή 20-6-99, στις 10 π.μ., στην πλατεία Αστακού στο χώρο του μνημείου, την ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση, αφιερωμένη στο ιστορικό Μπλόκο του Αστακού από τους Γερμανούς, στις 22-6-1944.
  • Τα Παραρτήματα ΣΕΡΒΙΩΝ και ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ της ΠΕΑΕΑ, πραγματοποιούν αύριο, Δευτέρα 21-6-99, την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση στο Σαραντάπορο,για την επέτειο της ομώνυμης μάχης του ΕΛΑΣ, εναντίον των Γερμανών κατακτητών
  • Το Παράρτημα ΤΡΙΠΟΛΗΣ της ΠΕΑΕΑ, οργανώνει την Κυριακή 27-6-99, στις 11.30 π.μ., εκδήλωση για την επέτειο της ιστορικής μάχης του ΕΛΑΣ κατά των Γερμανών κατακτητών στα Κανελάκια Γορτυνίας. Καλούνται οι αγωνιστές - στριες καθώς και όλος ο λαός να πάρει μέρος στην εκδήλωση.
Συνάντηση πολιτικών προσφύγων

Το ΚΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων (ΠΕΕΠΠ) γνωστοποιεί σε όλα του τα Παραρτήματα ότι η ετήσια κεντρική συνάντηση των επαναπατρισμένων πολιτικών προσφύγων θα γίνει στον Αγιο Νικόλαο ΝΑΟΥΣΑΣ, στις 4 του Ιούλη. Πληροφορίες στα κατά τόπους Παραρτήματα και στα τηλέφωνα του Κεντρικού Συμβουλίου: 5230.526 και 5230.534.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ