Τετάρτη 23 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Νέο προεδρείο στην ΟΣΝΙΕ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το προεδρείο της νέας διοίκησης της Ομοσπονδίας Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδας,η οποία προέκυψε από το 12ο εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας, στις 6 του Ιούνη. Πρόεδρος της Ομοσπονδίας εκλέχτηκε ο Β. Τουμπέλης και γενικός γραμματέας ο Β. Γκλεζάκος.

Στην ανακοίνωση της ΟΣΝΙΕ, σημειώνεται ότι στο Συνέδριο πήραν μέρος αντιπρόσωποι από 20 σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας. Ο διοικητικός, οικονομικός απολογισμός, καθώς και το πρόγραμμα δράσης εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία, ενώ ομόφωνα εγκρίθηκαν τα ψηφίσματα.

Στις αρχαιρεσίες του συνεδρίου πήραν μέρος δυο συνδυασμοί, η "Αγωνιστική Παρέμβαση" (ΕΣΑΚ και συνεργαζόμενοι) που έλαβε 7 έδρες και η "Ενωτική Κίνηση Υγειονομικών" (ΠΑΣΚΕ και ΣΥΝ) που έλαβε 6 έδρες.

Κατά τη συνεδρίαση της νέας διοίκησης στις 18 του Ιούνη, για την εκλογή του προεδρείου, η "Ενωτική Κίνηση Υγειονομικών" (κοινό ψηφοδέλτιο ΠΑΣΚΕ - ΣΥΝ) αρνήθηκε την πρόταση της "Αγωνιστικής Παρέμβασης" για αναλογικό προεδρείο, με την κατάληψη από το δεύτερο συνδυασμό των θέσεων του γενικού γραμματέα και του Α' αντιπροέδρου. Η "Ενωτική Κίνηση" αρνήθηκε τελικά οποιοδήποτε αξίωμα στο νέο προεδρείο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ