Τετάρτη 23 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Το σίριαλ της επανάληψης

Καμία έκπληξη δεν περιμένει τους τηλεθεατές και αυτήν την καλοκαιρινή τηλεοπτική περίοδο, μια και η "συνταγή" είναι όχι μόνο γνωστή, αλλά και σταθερή, αφού οι επαναλήψεις καλύπτουν σχεδόν εξολοκλήρου το καθημερινό τους πρόγραμμα. Οι τηλεθεατές θα εμπεδώσουν όλα σχεδόν τα σίριαλ που προβλήθηκαν την τηλεοπτική σεζόν που ήδη εκπνέει, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και σίριαλ παλαιότερων χρόνων. Ενας ακόμη τηλεοπτικός χρόνος κλείνει και πυρετωδώς τα κανάλια ετοιμάζονται για την επόμενη σεζόν. Προς το παρόν όμως οι διακοπές είναι και η αιτία της "τηλεοπτικής" ανάπαυλας και των επαναλήψεων που για μία ακόμη χρονιά, είναι η εύκολη λύση για να καλυφθούν οι τηλεοπτικές ώρες.

Σίριαλ λοιπόν δεν προλαβαίνουν να τελειώσουν και αμέσως αρχίζουν και πάλι από την αρχή. Οσοι λοιπόν τα παρακολούθησαν αυτή τη φορά έχουν την ευκαιρία να τα εμπεδώσουν, ακόμη καλύτερα. Επαναλήψεις σίριαλ έχουν προγραμματίσει κυρίως τα ιδιωτικά κανάλια και συγκεκριμένα το MEGA και ο ΑΝΤΕΝΝΑ. Η ΕΤ-1 προς το παρόν έχει το ευρωμπάσκετ και η ΝΕΤ τις αμέσως επόμενες ημέρες αρχίζει επαναλήψεις πολλών ντοκιμαντέρ. Επιτυχημένες σειρές, όπως οι "Δύο ξένοι" και "Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή", πριν σχεδόν τελειώσει ο Ιούνης θα προβληθούν και πάλι από την αρχή. Το MEGA εκτός από τους "Δύο ξένους" θα προβάλλει σε επανάληψη μεταξύ άλλων και τις σειρές "Καρέ της ντάμας", "Βίος ανθόσπαρτος" και "Δύο μαμάδες". Την πρωτιά όμως στις επαναλήψεις σίριαλ την έχει όπως φαίνεται ο ΑΝΤΕΝΝΑ, που θα επαναπροβάλλει (ορισμένα μάλιστα σε"περίληψη") το "Αγγιγμα ψυχής", τα "Εγκλήματα", "Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή", την "Τρικυμία", "Μια ζωή με την Ελσα", "Επιθυμίες", "Πάτερ ημών" και τον"Εκπτωτο άγγελο".

Εφεση ως γνωστό έχει η ΝΕΤ στα ντοκιμαντέρ, πολλά από τα οποία φυσικά είναι αξιόλογα. Ηδη η ΝΕΤ με επαναλήψεις καλύπτει το πρωινό της πρόγραμμα, ενώ για το καλοκαίρι θα κάνουν την εμφάνισή τους και άλλα ντοκιμαντέρ, όπως: "Η μόδα σήμερα", "Ο μυστικός κόσμος των πουλιών", "Το ανθρώπινο σώμα", "Η γέννηση της σύγχρονης αρχιτεκτονικής" και "Η Ελλάδα του ήλιου". Τη σκυτάλη των επαναλήψεων παίρνει και η ΕΤ-1 μετά τις 3 Ιούλη που ολοκληρώνονται οι αγώνες ευρωμπάσκετ. Θα ξαναδούμε λοιπόν μεταξύ άλλων "Τα χρώματα της αγάπης", το "Φόβο", "Τρεις και ο κούκος" και το "Κάμπινγκ".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ