Τρίτη 29 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
13Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΕΔΥΕ
Προσυνεδριακές συνελεύσεις

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για το 13ο Συνέδριο της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη,που πραγματοποιείται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 3-4 Ιούλη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ετσι οι Επιτροπές της ΕΕΔΥΕ οργανώνουν για τις επόμενες μέρες συνελεύσεις απολογισμού και εκλογής αντιπροσώπων. Συγκεκριμένα:

  • Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα τις "εξελίξεις στο Γιουγκοσλαβικό και τις αμερικάνικες βάσεις στην Ελλάδα" σήμερα Τρίτη στις 8.30 μ.μ. στο Λαϊκό Δημοτικό Θέατρο (Γερμανού και Ηλείας), όπου θα εκλεγούν οι αντιπρόσωποι που θα συμμετάσχουν στο 13ο Συνέδριο της ΕΕΔΥΕ.
  • Την Πανθεσσαλονίκεια Συνέλευση των αγωνιστών της Ειρήνης πραγματοποιεί η Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ),αύριο Τετάρτη 30 Ιούνη στις 6.00 μμ.Καλούνται όλοι οι φίλοι και αγωνιστές της ειρήνης να πάρουν μέρος στη συνέλευση που θα γίνει στην αίθουσα 9 της παλιάς Φιλοσοφικής Σχολής.

Θα εκλεγεί νέα γραμματεία, θα γίνει συζήτηση για το πρόγραμμα δράσης, έκθεση απολογισμού της προηγούμενης τριετίας και θα εκλεγούν οι αντιπρόσωποι για το Συνέδριο της ΕΕΔΥΕ.

  • Η Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας πραγματοποιεί τη γενική της συνέλευση την Τετάρτη 30 του Ιούνη στις 8.00 μ.μ.,στην αίθουσα συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου (Διοικητήριο) με θέματα:

1. Βρώμικος πόλεμος και οι εξελίξεις στα Βαλκάνια - Απολογισμός - Πρόγραμμα Δράσης.

2. Εκλογή νέας Γραμματείας και αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΕΕΔΥΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ