Τρίτη 6 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στο Βόρειο Καύκασο οξύνεται κάθε μέρα. Στην περιοχή αυτή της Ρωσικής Ομοσπονδίας δεν επήλθε μια πραγματική, σταθερή ειρήνη μετά τον πόλεμο στην Τσετσενία, διότι -μόνο στην Τσετσενία- δρουν ανεξέλεγκτα 60 ένοπλες συμμορίες... (σελίδα 14).

ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΓΚΡΟΜ εναντίον κάθε μετανάστη, που βρίσκεται στη χώρα μας, η κυβέρνηση επιχειρεί να δείξει ότι παίρνει μέτρα κατά της εγκληματικότητας, αλλά στην ουσία το μόνο που πετυχαίνει, είναι η καλλιέργεια στην ελληνική κοινωνία ξενοφοβίας και ρατσισμού (σελίδα 17).

ΜΑΙΝΕΤΑΙ ο πόλεμος συμφερόντων για την απόκτηση της Τράπεζας Εργασίας, με τη διοίκηση της τελευταίας να προχωρεί σε συνεργασία με τον όμιλο Πειραιώς, σε μία προσπάθεια να αποφύγει τον ασφυκτικό εναγκαλισμό της Εύρωμπανκ (όμιλος Λάτση), η οποία απειλεί να την "καταπιεί" (σελίδες 20 - 21).

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ενέργεια, με θύμα ένα σημαντικότατο για το θεατρικό πολιτισμό μας θίασο, αποτελεί η έξωση του "Αμφι-Θεάτρου" του Σπύρου Ευαγγελάτου από το κτίριο της οδού Αδριανού 111, στην Πλάκα. Την περασμένη Πέμπτη, η Εμπορική Τράπεζα, ιδιοκτήτης του κτιρίου, με δικαστικούς κλητήρες και αστυνομικούς, το σφράγισε, πετώντας στο δρόμο το θίασο... (σελίδα 27).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ