Τρίτη 6 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Βλέπει Ροναλντίνιο η Μπάρτσα

Ο Βραζιλιάνος ανερχόμενος άσος του ποδοσφαίρου, Ροναλντίνιο, ελπίζει να ακολουθήσει τα βήματα του διάσημου συμπατριώτη του Ρονάλντο και να παίξει στην πρωταθλήτρια Ισπανίας, Μπαρτσελόνα.

Ο Ροναλντίνιο, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Ρονάλντο Ασις, θεωρείται ο ανερχόμενος αστέρας του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και εντυπωσίασε με το θαυμάσιο τέρμα που σημείωσε στη νίκη με 7 - 0 της Εθνικής ομάδας της χώρας του εναντίον της Βενεζουέλας για το Κόπα Αμέρικα που διεξάγεται στην Παραγουάη.

"Δεν μπορώ να χάσω την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Το ποδοσφαιρικό μου μέλλον μετά το Κόπα Αμέρικα είναι στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή είναι καλύτερα για μένα να παίξω στην Ισπανία παρά στην Ιταλία. Αρκετοί από τους συμπαίκτες μου έχουν ήδη αγωνιστεί στην Ισπανία. Είμαι σίγουρος ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία να παίξω στην Μπαρτσελόνα, αφού Ρομάριο, Ρονάλντο και Ριβάλντο έχουν φορέσει τη φανέλα της. Η Μπαρτσελόνα πάντα είχε Βραζιλιάνους παίκτες στην ομάδα της", δήλωσε ο 19χρονος ποδοσφαιριστής.

Ο Ροναλντίνιο, δήλωσε ακόμη ότι δε φοβάται να αγωνιστεί στο εξωτερικό λόγω του νεαρού της ηλικίας του, αφού ήδη έχει εμπειρίες με την ομάδα του Γκρέμιο, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι έχει τις δυνατότητες ν' αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα και σαφώς στην Μπαρτσελόνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ