Τρίτη 6 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Πάλι στο δρόμο μας η Τσεχία

Να 'μαστε πάλι μαζί. Είχε δεν είχε η τύχη και τα τερτίπια της ξανάφερε αντίπαλο της Εθνικής μας τον "κακό της δαίμονα" Τσεχία αυτή τη φορά για τα προκριματικά του 32ου Ευρωμπάσκετ που θα διεξαχθεί στην Τουρκία το 2001.

Στην κλήρωση που πραγματοποίησε η ΦΙΜΠΑ στο Παρίσι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κληρώθηκε στον Β προκριματικό όμιλο με αντιπάλους εκτός της Τσεχίας, την Πολωνία, την Εσθονία, τη Λευκορωσία και την Αυστρία.

"Η κλήρωση έχει φυσιολογικές δυσκολίες. Νομίζω ότι η Τσεχία και η Πολωνία θέλουν τη μεγαλύτερη προσοχή, οι οποίες είναι οι καλύτερες ομάδες. Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να έχουμε μόνο νίκες σε αυτή τη σειρά των αγώνων. Αρκεί βέβαια να έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας ώστε να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα όπως στο Ευρωμπάσκετ", δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Πετρόπουλος αμέσως μόλις έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

Στους άλλους ομίλους μετέχουν οι: Α ΟΜΙΛΟΣ: Κροατία, Ουγγαρία, Αγγλία, Λετονία Σλοβακία, Ελβετία. Γ ΟΜΙΛΟΣ: Ισραήλ, Βοσνία, Σουηδία, Βουλγαρία, Ολλανδία, Φινλανδία. Δ ΟΜΙΛΟΣ: Σλοβενία, ΠΓΔΜ, Ουκρανία, Πορτογαλία, Ισλανδία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ