Σάββατο 17 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσική και διαλέξεις

Με μουσική και διαλέξεις ξεκινά και φέτος το 10ο Φεστιβάλ Πορτοχελίου,που διοργανώνει ο Δήμος Πορτοχελίου και ο Σύλλογος Φίλων Πορτοχελίου στο Κτήμα Μάνεση.

Σήμερα, με την έναρξη του Φεστιβάλ, αλλά και στις 24/7, ο Γρ. Ζαμπάρας δίνει ρεσιτάλ πιάνου. Αύριο, στον κύκλο του Φεστιβάλ "Ελληνική Σκέψη",θα δοθεί διάλεξη με θέμα "Επίκτητος - Η Τέχνη της ζωής",ενώ στις 19/7, στον ίδιο κύκλο, θα δοθεί διάλεξη με θέμα "Ελλάδα και Ευγονική".Στις 21 και 28/7, η Μαριλίνα Τζελέπη δίνει ρεσιτάλ πιάνου. Στις 22/7, οι πιανίστριες Κίττυ Βαρδάμη, Νίκη Γκουντούμη και Ιωάννα Παρασκευοπούλου,θα ερμηνεύσουν έργα του Γιόχαν Στράους.Στις 25/7, θα δοθεί διάλεξη με θέμα "Η ελληνική διάσταση στην Ευρώπη" και στις 26/7 ο Μιχαήλ Στογιάνοφ θα δώσει ρεσιτάλ πιάνου. Στις 27/7, ο Αλέξανδρος Χαλάψης στο βιολί και ο Γρηγόρης Ζαμπάρας στο πιάνο θα δώσουν συναυλία, ενώ στις 29/7 θα δοθεί ρεσιτάλ πιάνου από τη Σοφία Κόκκορη.Ο Ιούλιος κλείνει με συναυλία του Βλαδισλάβ και της Αννας Χαλάψη,ενώ οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα συνεχιστούν έως τις 15 Αυγούστου.

  • Με τρεις συναυλίες εντός Αττικής συνεχίζεται η καλοκαιρινή περιοδεία του τραγουδοποιού και τραγουδιστή Γιάννη Λεμπέση και της ορχήστρας "Λαϊκή στράτα". Τη Δευτέρα, 19/7, δίνουν συναυλία στο προαύλιο του Προφήτη Ηλία Μενιδίου.Στις 20/7 στην πλατεία Τσακού Αγ. Παρασκευής.Στις 22/7 στο "Βεάκειο" του Πειραιά, συμμετέχοντας στην παράσταση "Λιμάνια, κοιτίδες του ελληνικού λαϊκού πολιτισμού". Το 30μελές συγκρότημα "Μωμόγεροι" θα χορέψει απτάλικο, καρσιλαμά, συρτούς και ζεϊμπέκικο. Ωρα έναρξης των συναυλιών στις 10μ.μ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ