Σάββατο 21 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΔΙΕΘΝΗ
Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας

Με ομόφωνη απόφασή της, η Τοπική Ενωση Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής(ΤΕΔΚΝΑ), ενισχύει το δοκιμαζόμενο τουρκικό λαό με το ποσό των 30 εκατομμυρίων δραχμών για την αγορά αναγκαίων ειδών. Την απόφαση αυτή, μετέφεραν στον Τούρκο Πρέσβη στην Αθήνα, Α. Τουιγκάν, ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΤΕΔΚΝΑ, Γ. Μαστοράκης και Κ. Μακρυνόρης αντίστοιχα, σε μεταξύ τους συνάντηση. Ο Τούρκος Πρέσβης εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη συμπαράσταση της Αυτοδιοίκησης και ολόκληρου του ελληνικού λαού στο δράμα των σεισμόπληκτων της χώρας του.

  • Από τις 8 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, κατά τις εργάσιμες ημέρες, όσοι επιθυμούν μπορούν να συγκεντρώνουν βοήθεια, στη Γενική Γραμματεία του Δήμου Αθηναίων, στην οδό Λιοσίων 22. Επίσης, στην οδό Φιλολάου 159. Στο πολιτιστικό Κέντρο της Γκράβας. Στην οδό Θήρας 31 και στην οδό Πανόρμου 59.
  • Από τις 9 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι, καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα, θα είναι ανοιχτές οι υπηρεσίες του Δήμου Περιστερίου για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές, οι σεισμόπληκτοι έχουν ανάγκη από σκηνές, κουβέρτες, φάρμακα και κονσέρβες.

  • Σύσκεψη των Γυναικείων Οργανώσεων, προκειμένου να συντονίσουν τις ενέργειές τους για βοήθεια προς το δοκιμαζόμενο τουρκικό λαό, διοργανώνει τη Δευτέρα, 23 Αυγούστου, η Γενική Γραμματεία Ισότητας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ