Τρίτη 7 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Βλάβες πλοίων

Βλάβη στο σωλήνα τροφοδοσίας καυσίμου της κύριας μηχανής παρουσιάστηκε το περασμένο Σάββατο κατά τον κατάπλου του επιβατηγού - υδροπτέρυγου "Δελφίνι 30" στο λιμάνι της Θήρας. Οι 130 επιβάτες που ήταν να ταξιδεύσουν από Θήρα για Ηράκλειο, μεταφέρθηκαν στον προορισμό τους με το επιβατηγό - οχηματαγωγό "Μιλένα",ενώ το "Δελφίνι 30" μετά την αποκατάσταση της βλάβης και την εκτέλεση δοκιμαστικού πλου, απέπλευσε κενό επιβατών για Ηράκλειο. Στο πλοίο και ενώ αυτό έπλεε στη θαλάσσια περιοχή της νησίδας Χριστιάνα,15 ναυτικά μίλια από τη Θήρα, παρουσιάστηκε ξανά πρόβλημα στην τροφοδοσία της κύριας μηχανής και βλάβη στην αντλία πετρελαίου, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στη Θήρα με μία μηχανή.

Βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή (διαρροή λαδιού και νερού) του επιβατηγού - οχηματαγωγού "Σούπερ Κατ Χαρούλα" παρουσιάστηκε την ίδια μέρα, ενώ το πλοίο βρισκόταν πρυμνοδετημένο στο λιμάνι της Ραφήνας. Το πλοίο είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο το πρωί για Ανδρο - Τήνο - Μύκονο - Πάρο και οι 1.000 επιβάτες και τα 100 ΙΧ μεταφέρθηκαν στον προορισμό τους με άλλα δρομολογημένα πλοία.

Βλάβη στην ηλεκτρονική εντολή από το χειριστήριο στη δεξιά κύρια μηχανή, παρουσιάστηκε την περασμένη Κυριακή στο επιβατηγό - υδροπτέρυγο "Σαντορίνη Ντόλφιν",το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από Σύρο για Τήνο - Μύκονο - Πάρο - Σίφνο - Μήλο - Φολέγανδρο - Θήρα, μεταφέροντας 95 επιβάτες, οι οποίοι προωθήθηκαν στον προορισμό τους με άλλα πλοία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ