Τρίτη 7 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ
Πρακτική αποκλεισμών

Η αναζήτηση από το Δήμο Ανω Λιοσίων ενδιαφερομένων για τον παιδικό σταθμό της Εστίας, κατέληξε σε... 30 δικαιούχους

Μια σοβαρή παροχή προς του δικαιούχους του Οργανισμού Εργατικής Εστίας,εργαζόμενους και άνεργους που κατοικούν στα Ανω Λιόσια, κινδυνεύει καθώς εν αγνοία του ΔΣ της Εργατικής Εστίας, με ευθύνη της προέδρου της Δ. Σπηλιοπούλου,ανατέθηκε στο Δήμο να συγκεντρώσει τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων για την εισαγωγή των παιδιών τους σε Βρεφονηπιακό Σταθμό της Εστίας στην περιοχή.

Οπως ανακοινώθηκε εκ των υστέρων στο ΔΣ της Εστίας, εκδήλωσαν ενδιαφέρον 90 άτομα, από τα οποία μόνο τα 30 είναι δικαιούχοι της Εργατικής Εστίας, σε μια περιοχή με πάρα πολλούς εργαζόμενους! Η πρόεδρος του Οργανισμού εξέφρασε την επιθυμία της να υπογράψει μια συμφωνία με το Δήμο Ανω Λιοσίων, ώστε να γίνει δυνατή η συμμετοχή των μη δικαιούχων του Οργανισμού. Το θέμα θα συζητηθεί στο ΔΣ της Εστίας στην αυριανή συνεδρίασή του. Ο Γ. Σταυρόπουλος,μέλος του ΔΣ από την πλευρά της ΓΣΕΕ, έχει καταγγείλει τη μεθόδευση αυτή ως απαράδεκτη και υποστηρίζει ότι πρέπει να ανακοινωθεί εκδήλωση ενδιαφέροντος για τους δικαιούχους του Οργανισμού στην περιοχή.

Η διαδικασία αυτή, που δεν εφαρμόστηκε στην περίπτωση του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Εστίας στα Ανω Λιόσια, προβλέπει τη σύσταση επιτροπής από υπαλλήλους της Εστίας, οι οποίοι μάλιστα ελέγχουν τα στοιχεία των δικαιούχων στην περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων ξεπεράσει τις δυνατότητες του σταθμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ