Τρίτη 7 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αλαλούμ με τις λουτροθεραπείες

Για τη μεγάλη ταλαιπωρία που υφίστανται οι συνταξιούχοι που δικαιούνται την παροχή της λουτροθεραπείας, εξαιτίας του αλαλούμ που επικρατεί στις υπηρεσίες του ΙΚΑ στο Αγρίνιο,διαμαρτύρεται με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Αγρινίου και Περιχώρων.

Οπως σημειώνει, επειδή λειτουργούσε μια μόνο επιτροπή τη βδομάδα, υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση για την εξυπηρέτηση των δικαιούχων λουτροθεραπείας. "Σαν να μην έφτανε αυτό - συνεχίζει - προστέθηκε ένα ακόμη πρόβλημα σε βάρος των συνταξιούχων δικαιούχων, καθώς η πρωτοβάθμια επιτροπή ενέκρινε λουτροθεραπεία, όμως με διάφορες αστήριχτες δικαιολογίες οι διοικητικές τοπικές υπηρεσίες έκοβαν την παροχή και έστελναν τους συνταξιούχους στη δευτεροβάθμια επιτροπή στην Πάτρα, χωρίς να λογαριάσουν το βάρος της ηλικίας και τα προβλήματα μετακίνησης".

Ομως η ταλαιπωρία των συνταξιούχων δε σταμάτησε εδώ, αφού, όπως επισημαίνει, στις υπηρεσίες του ΙΚΑ επικρατούσε αλαλούμ και δεν μπορούσαν να συντονιστούν και να καταβάλουν τα χρήματα που δικαιούνταν οι λουόμενοι, παρότι είχαν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

"Τα παραπάνω - τονίζει - δημιούργησαν δικαίως στους συνταξιούχους την αίσθηση ότι αντιμετωπίζονται ρατσιστικά και με εμπάθεια. Η προσφορά των ασπρομάλληδων είναι τεράστια και θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται με σεβασμό".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ