Σάββατο 11 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Αλλαγή φρουράς στην προεδρία

Ο Μελισσανίδης αποχώρησε, οι "Μελισσανιδικοί" όχι. Από χθες την προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ ανέλαβε ο Στέφανος Μαματζής, στενός φίλος του πρώην παράγοντα. Αν και πλέον η προεδρία είναι περισσότερο τιμητική θέση, το γεγονός ότι ο 15ος, από καταβολής επαγγελματικού ποδοσφαίρου, "κιτρινόμαυρος" πρόεδρος είναι φίλος του Μελισσανίδη δείχνει κάτι. Π.χ., την προσπάθεια να τηρηθούν ισορροπίες.

Πάντως το κουμάντο θα εξακολουθήσει να το έχει το δίδυμο Στάθης - Αγγελόπουλος, αντιπρόεδρος - διευθύνοντας σύμβουλος και αντιπρόεδρος Β' αντίστοιχα. Το υπόλοιπο ΔΣ απαρτίζεται επίσης από επιχειρηματίες και ανθρώπους που σχετίζονται ποικιλοτρόπως με το χρήμα. Ακόμα, δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο πως διαθέτουν εν γένει "άκρες" και δύναμη.

Μάλλον καθόλου τυχαίο δεν είναι πως στη διοίκηση εντάχθηκε, π.χ., ο Γιώργος Λαμπράκης (πλαστικός χειρούργος) συγγενής του μεγαλοεκδότη Χρήστου. Το ποδόσφαιρο "διαχέεται" σε πολλές "μπίζνες". Διαθέτει ισχυρό λαϊκό έρεισμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα και αρκούντως αποτελεσματικά ως μέσο πίεσης. Το μέλλον (τηλεοπτικές εξελίξεις, 2004) διαγράφεται ευοίωνο και τα σωστά... εργαλεία είναι απολύτως απαραίτητα.

  • Εντός 30 ημερών το ΔΣ θα πραγματοποιήσει έκτακτη ΓΣ με σκοπό τη διεύρυνση και συμπλήρωση του συμβουλίου.
  • Σήμερα οι παίχτες της ΑΕΚ θα μοιράσουν στους σεισμοπαθείς της Ν. Φιλαδέλφειας σκηνές και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ