Σάββατο 11 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ
Στόχος το μετάλλιο

Το πρώτο της μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα διεκδικεί σήμερα η εθνική ομάδα των ανδρών, η οποία αντιμετωπίζει την Ιταλία στο μικρό τελικό της φετινής διοργάνωσης που διεξάγεται στη Φλωρεντία.

Στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί να επικρατεί η απογοήτευση για την ήττα στον ημιτελικό από τους Κροάτες, που στέρησε από τη χώρα μας την παρουσία της στον τελικό, εντούτοις όμως σήμερα τα πράγματα αλλάζουν.

"Η απογοήτευση από την ήττα με την Κροατία δε μας αφήνει χωρίς κουράγιο για το μικρό τελικό. Θα παλέψουμε για να πάρουμε την τρίτη θέση", δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Κούλης Ιωσηφίδης. Αλλωστε, με τη σημερινή αντίπαλό μας οι διεθνείς μας έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από το πρώτο παιχνίδι στη φάση των ομίλων, όπου με τη βοήθεια της διαιτησίας στέρησαν τη νίκη από τη χώρα μας. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 21.15 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ - 1.

Στο μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί αύριο, θα κοντραριστούν η Ουγγαρία, η οποία επικράτησε των "Ατζούρι" στον ημιτελικό με 7 - 5, και η Κροατία. Εξάλλου, σε αγώνες κατάταξης που έγιναν χτες σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: ΘΕΣΕΙΣ 5 - 6 Ρωσία - Ισπανία 14 - 12 (5 - 3, 4 - 2, 3 - 4, 2 - 3) ΘΕΣΕΙΣ 7 - 8 Γιουγκοσλαβία - Γερμανία 8 - 5 (1 - 1, 2 - 1, 2 - 1, 3 - 2).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ