Τετάρτη 20 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
Σε μαζική δράση καλούν οι κομμουνιστές!

Με πικετοφορίες, εξορμήσεις και άλλες δραστηριότητες οι κομμουνιστές, τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, ενημερώνουν το λαό για το αντιδραστικό περιεχόμενο της αναθεώρησης του άρθρου 16 του Συντάγματος, που προωθούν κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ, απευθύνοντας στους εργαζόμενους και τ' άλλα λαϊκά στρώματα της περιοχής κάλεσμα μαζικής δράσης για να μην περάσει.

Χτες έγιναν πικετοφορίες σε μια σειρά γειτονιές της Αθήνας, ενώ σήμερα, Τετάρτη, πικετοφορία διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ στην Καισαριανή, που θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. από τα γραφεία του ΚΚΕ.

Σε άλλες πόλεις

Οι Νομαρχιακές Επιτροπές του ΚΚΕ στους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας διοργανώνουν σήμερα: Στη Λάρισα, στις 7 μ.μ. πανεξόρμηση στο εμπορικό κέντρο της πόλης και στο Βόλο πικετοφορία, την ίδια ώρα, που θα ξεκινήσει από τα γραφεία του Κόμματος. Επίσης, εξορμήσεις ενημέρωσης θα πραγματοποιηθούν στις 6 μ.μ. σε Τρίκαλα και Καρδίτσα.

Αντίστοιχα η ΝΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ και το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ηρακλείου της ΚΝΕ, οργανώνουν από κοινού πικετοφορία σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο Μεϊντάνι - μπροστά στην είσοδο της αγοράς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ