Τετάρτη 20 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΑΙΔΕΙΑ
Γιορτές με την ΚΝΕ στο «Συρμό»

Μια ξεχωριστή πρόταση κάνει η ΚΝΕ στους νέους και τις νέες για την ψυχαγωγία τους την περίοδο των γιορτών: Από την ερχόμενη Κυριακή έως και τις αρχές Γενάρη έχει ετοιμάσει γιορταστικό πρόγραμμα στο «Συρμό», με θεατρική παράσταση, παιδικό πρόγραμμα και πολλή, πολλή μουσική, με τις απόλυτα προσιτές τιμές των εκδηλώσεων της ΚΝΕ στο «Συρμό» (είσοδος 3 ευρώ).

Μέχρι τότε, συνεχίζονται οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις. Ετσι σήμερα Τετάρτη, ολοκληρώνεται το κινηματογραφικό αφιέρωμα στην εργατική τάξη με την προβολή της ταινίας «Ψωμί και τριαντάφυλλα», στις 9.30 μ.μ. και αύριο η βδομάδα κλείνει με ένα νεανικό γλέντι στις 11 το βράδυ.

Το γιορταστικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Κυριακή 24/12 παραμονή Χριστουγέννων, στις 11 το βράδυ, με τη Σούλα Βαζούρα, που θα παρουσιάσει ένα γιορταστικό πρόγραμμα, με τραγούδια παραδοσιακά - λαϊκά, αλλά και τραγούδια μέσα από τη δισκογραφική δουλειά της που κυκλοφόρησε πρόσφατα, σε μουσική και στίχους δικούς της, με τίτλο «Εγραψα τ' όνομά σου».

Ανήμερα τα Χριστούγεννα (Δευτέρα 25/12) και την Τρίτη 26/12, το γλέντι συνεχίζεται από το λαϊκορεμπέτικο συγκρότημα της ΚΝΕ (έναρξη και τις δυο μέρες, στις 10 το βράδυ).

Την Τετάρτη 27/12, στις 9.30 μ.μ., παρουσιάζεται η θεατρική παράσταση «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω» του Ντάριο Φο, από τη θεατρική σκηνή «Εκτός σχεδίου» του Καματερού.

Την Πέμπτη 28/12, στις 10 μ.μ., ντίσκο πάρτι με τους «Funkey».

Την παραμονή Πρωτοχρονιάς Κυριακή 31/12, στις 11 μ.μ., λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα του Χρήστου Μαρκέτη. Τραγούδι Θανάσης Γκέκας.

Την Πρωτοχρονιά (Δευτέρα 1/1), στις 9.10 μ.μ., ταξίδι στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι με dj.

Την Τρίτη 2/1, στις 11 το πρωί έρχεται η ώρα των μικρών φίλων της ΚΝΕ: Το παιδικό πρόγραμμα περιλαμβάνει προβολή της ταινίας «Το χαμίνι» και παιδικό πάρτι.

Την Τετάρτη 3/1, στις 9.30 μ.μ., παρουσιάζεται ξανά η θεατρική παράσταση «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω».

Την Κυριακή 7/1, στις 10 μ.μ., λαϊκό γλέντι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ