Παρασκευή 4 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Από το Παγγαίο στον Πάρνωνα

Αρχίζουν σήμερα στη Νικήσιανη οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, που διοργανώνει ο Δήμος Παγγαίου. Εκθέσεις ζωγραφικής, αγιογραφίας και βιβλίου, μουσικοχορευτικές βραδιές με τη συμμετοχή τοπικών συγκροτημάτων, εκδηλώσεις με χορούς από συγκροτήματα μεταναστών, αλλά και μαθήματα πυρόσβεσης και οδικής συμπεριφοράς, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 15 Αυγούστου.

  • Με την παράσταση των ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας και Σερρών «Ματζουράνα στο κατώφλι, γάιδαρος στα κεραμίδια» ξεκινά στις 10 Αυγούστου το πολιτιστικό τριήμερο, που διοργανώνει η Ενωση Ποτιδανείων Δωρίδος, στην Ποτιδάνεια Φωκίδας. Θα ακολουθήσει συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου (11/8), ενώ το τριήμερο θα ολοκληρωθεί στις 12/8 με συναυλία παραδοσιακής μουσικής από τη Γιώτα Βέη. Συμμετέχει η Αλεξάνδρα με τον ταμπουρά της και το χορευτικό του Δήμου Ναυπάκτου.
  • «Αντάμωμα στον Πάρνωνα» διοργανώνουν οι πολιτιστικοί φορείς των ορεινών οικισμών Πάρνωνα - Καστάνιτσας, Αγ. Πέτρου, Σιταίνης, Πραστού και Πλατάνου στις 12 Αυγούστου. Στο χώρο γύρω από το καταφύγιο του Ορειβατικού Συλλόγου Σπάρτης, θέση Αρνόμουσγα, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα επικοινωνίας, έκφρασης, προβληματισμού, ψυχαγωγίας και δημιουργίας. Μια ολοήμερη συνάντηση, με συζητήσεις για περιβαλλοντικά και πολιτιστικά θέματα, εικαστικές εκθέσεις, εκδηλώσεις, περιπάτους κ.ά. Η συνάντηση θα κλείσει με συναυλία του Βασίλη Σαλέα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ