Παρασκευή 4 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικές συναντήσεις
  • O Νίκος Πορτοκάλογλου και οι «Ενδελέχεια» τραγουδούν σήμερα (10.30 μ.μ.), στο 1ο Δημοτικό Πάρκο Αγ. Παρασκευής. Ενα «παιχνίδι» με ήχο δυνατό και «Βουτιές από ψηλά», με τραγούδια από την εποχή των «Φατμέ» μέχρι τις «Χάρτινες σαΐτες».
  • Ενα πρόγραμμα που ισορροπεί ανάμεσα στο κλασικό ρεπερτόριο και το έντεχνο ελληνικό τραγούδι, παρουσιάζει ο Μάριος Φραγκούλης, αύριο στο Θέατρο Σίβηρης, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Συμμετέχει η Αγγλίδα σοπράνο Ντέμπορα Μάγιερς.
  • Στη μαγεία των πορτογαλέζικων φάδος προσκαλεί η Μπεβίντα, μια νέα τραγουδίστρια, που βαδίζει στα χνάρια της Αμάλια Ροντρίγκες και εμφανίζεται αύριο (9.30 μ.μ.), στο Λόφο της Σάνης, μαζί με το τετραμελές συγκρότημά της.
  • O Παντελής Θαλασσινός με «αποσκευές» έντεχνα, λαϊκά, δημοτικά, νησιώτικα τραγούδια σήμερα στις Σέρρες (Δήμος Ροδολείβους) και αύριο στις Μηλιές Πηλίου - Παραλία Κορόπης.
  • Στο Πυθαγόρειο Σάμου τραγουδά σήμερα (9 μ.μ.) η Νάντια Ουάινμπεργκ, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με μελωδικά κομμάτια του 20ού αιώνα. Συμμετέχουν σολίστ της Δημοτικής Συμφωνικής Ορχήστρας Αθηνών, με μαέστρο τον Ελευθέριο Καλκάνη.
  • Τη Δευτέρα (9 μ.μ.), στο θέατρο «Β. Γεωργιάδη» στη Μαρίνα Ξυλοκάστρου, θα δώσει συναυλία το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων, με ερμηνευτές την Νάντια Καραγιάννη και τον Κώστα Μάντζιο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ