Παρασκευή 5 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΑΙΔΕΙΑ
Συσκέψεις, εκδηλώσεις και πικετοφορίες

Η απαίτηση για Παιδεία σε όφελος του λαού, η αντίδραση στην αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος βρίσκονται στο επίκεντρο των πολύμορφων εκδηλώσεων που διοργανώνονται ενόψει της παλλαϊκής κινητοποίησης στις 10 Γενάρη:

  • Σήμερα Παρασκευή, με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημ. Σχολείου Λιβαδειάς και του Σωματείου Οικοδόμων, πραγματοποιείται σύσκεψη φορέων, στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, στις 7 μ.μ., με θέμα: «Επικείμενη αναθεώρηση του άρθρου 16 - Μεταρρυθμίσεις στο χώρο της Παιδείας - Συντονισμός δράσης για την ανατροπή των αντιδραστικών μεταρρυθμίσεων».
  • Σήμερα στις 10 το πρωί πικετοφορία στη Λαϊκή Αγορά της Ξάνθης διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή και τη Δευτέρα 8 Γενάρη λαμπαδηδρομία, στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία.
  • Σύσκεψη πρωτοβάθμιων σωματείων, συνδικαλιστών και φορέων διοργανώνει η Γραμματεία Θριασίου του ΠΑΜΕ τη Δευτέρα 15 Γενάρη, στις 7 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Ελευσίνας.
  • Εκδήλωση ενάντια στην αναθεώρηση πραγματοποιεί η Επιτροπή Νέων του ΠΑΜΕ στα Γιάννενα, τη Δευτέρα 8 Γενάρη, στις 8 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο.
  • Εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Γυναικών Σταυρούπολης κι η Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 8 Γενάρη, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο «Χρήστος Τσακίρης» στη Σταυρούπολη. Θα μιλήσουν οι Γιάννης Νοττάκης, εκπαιδευτικός και μέλος της τοπικής Γραμματείας Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ, κι ο Γιώργος Τσακλίδης, αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Μαθηματικών του ΑΠΘ και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΟΣΔΕΠ.
  • Σε εκδήλωση - συζήτηση καλεί η Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Νεάπολης, τη Δευτέρα 8 Γενάρη, στις 6.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Δήμου Νεάπολης, με ομιλήτρια την Ρένα Τερζιβασιλειάδου, εκπαιδευτικός και μέλος του ΔΣ της Γ΄ ΕΛΜΕΘ.
  • Πικετοφορία συνδιοργανώνουν τη Δευτέρα 8 Γενάρη, στις 6 το απόγευμα, στις Συκιές Θεσσαλονίκης ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών, η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία, το Παράρτημα Οικοδόμων και η Επιτροπή Ειρήνης Συκεών.
  • Πικετοφορία διοργανώνει την Τρίτη 9 Γενάρη η Γραμματεία Θριασίου του ΠΑΜΕ στις 6 το απόγευμα και καλεί τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής να συμμετέχουν μαζικά και να διεκδικήσουν ενιαία, δημόσια και δωρεάν Παιδεία για όλους. Η πικετοφορία θα ξεκινήσει από τον πεζόδρομο της κεντρικής πλατείας της Ελευσίνας.
  • Σε πικετοφορία την Τρίτη 9 Γενάρη στην Κατερίνη καλεί η τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ