Τρίτη 23 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Χωρίς πιστώσεις τα αντιδιαβρωτικά έργα

Ερώτηση κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή

Την άμεση πληρωμή των αγροτικών δασικών συνεταιρισμών Χαλκιδικής για την κατασκευή των αντιδιαβρωτικών έργων στην περιοχή της Κασσάνδρας, ζητούν με Ερώτηση που κατέθεσαν προς τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Μακεδονίας - Θράκης, οι βουλευτές του ΚΚΕ Αγγ. Τζέκης και Γ. Χουρμουζιάδης.

«Απλήρωτοι είναι ακόμη οι Αγροτικοί Δασικοί Συνεταιρισμοί Χαλκιδικής για την εργασία τους στην κατασκευή αντιδιαβρωτικών έργων στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, μετά τη μεγάλη πυρκαγιά του περσινού καλοκαιριού. Η Διεύθυνση Δασών Ν. Χαλκιδικής έγκαιρα, με έγγραφό της (4116/28-8-06), είχε ζητήσει την αναγκαία πίστωση, το υπουργείο όμως έστειλε, σε δύο δόσεις μάλιστα, μέρος των χρημάτων αυτών. Με νέο έγγραφό της στις 18-12-2006, η Διεύθυνση Δασών ζήτησε, εκ νέου, να τις αποσταλούν άλλες 800.000 ευρώ, για να πληρώσει τους Αγροτικούς Δασικούς Συνεταιρισμούς τα οφειλόμενα, ώστε και αυτοί με τη σειρά τους να αποδώσουν το ΦΠΑ ως τις 20 Ιανουαρίου 2007».

Καταλήγοντας, οι βουλευτές του ΚΚΕ επισημαίνουν ότι επειδή οι Αγροτικοί Δασικοί Συνεταιρισμοί δεν έχουν πληρωθεί ακόμη και η ημερομηνία απόδοσης του ΦΠΑ έχει περάσει, ρωτούν τους αρμόδιους υπουργούς εάν «θα αποστείλουν άμεσα όλα τα απαιτούμενα χρήματα για να πληρωθούν οι Αγροτικοί Δασικοί Συνεταιρισμοί».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ