Τετάρτη 24 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ: Μικρές υλικές ζημιές άφησε πίσω της η έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, στις 2.30 χτες τα ξημερώματα, στα γραφεία της ΔΟΥ Αργυρούπολης, στη διασταύρωση των οδών Εθνικής Ανεξαρτησίας και Αργυρουπόλεως. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αξιωματικών της Αστυνομίας, ο μηχανισμός ήταν ωρολογιακός και είχε χρονοδιακόπτη, ηλεκτρικό πυροκροτητή με εννιάβολτη μπαταρία και 300 γραμμάρια αμμωνιοδυναμίτιδα. Οι άγνωστοι τον είχαν τοποθετήσει σε ένα σακ βουαγιάζ και το άφησαν σε υπαίθριο πάρκινγκ. Περίπου 10 λεπτά μετά τις 2 τα ξημερώματα, άγνωστος τηλεφώνησε σε απογευματινή εφημερίδα και προειδοποίησε για την έκρηξη, αναλαμβάνοντας παράλληλα την ευθύνη για λογαριασμό της αυτοαποκαλούμενης οργάνωσης «Ενοπλη Επαναστατική Δράση».

ΤΗΝ ΠΛΑΚΩΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ! Στην εντατική, σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται 17χρονη που τραυματίστηκε καθώς, βαδίζοντας στο δρόμο, έπεσε πάνω της μπαλκόνι που κατέρρευσε σε οικοδομή στην οδό Καλοκαιρινού στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης. Την ώρα εκείνη στο μπαλκόνι εργαζόταν ένας μετανάστης που προσπαθούσε να τοποθετήσει κάγκελα, ο οποίος επίσης έπεσε και μεταφέρθηκε ελαφρύτερα τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Ο ιδιοκτήτης της οικοδομής, που είναι παλιάς κατασκευής, συνελήφθη.

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ: Τέσσερα αυτοκίνητα, ένα κατάστημα ενοικίασης ταινιών και ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα υπέστησαν ζημιές από φωτιά που ξέσπασε στις 3.20 χτες τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Γεννηματά και Δαρδανελίων στην Ανω Γλυφάδα. Οι πρώτες εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής αναφέρουν πως η φωτιά ξεκίνησε από τα οχήματα που ήταν σταματημένα μπροστά από το κατάστημα και το διαμέρισμα με αποτέλεσμα να επεκταθεί και στα τελευταία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, από κυκλώματα που πωλούν προστασία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ