Παρασκευή 9 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Δήμος Αθηναίων διακηρύσσει ότι στις 27.2.2007 ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ. ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού, Λιοσίων 22, 4ος όροφος, αίθουσα Δημαρχιακής Επιτροπής, λήγει η προθεσμία παραλαβής των προσφορών στην ανοικτή δημοπρασία για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «Οικοδομικές Επισκευές - Συντηρήσεις κτιριακών εγκαταστάσεων διοίκησης - προσωπικού παιδικών κατασκηνώσεων Αγίου Ανδρέα», πρ/σμού: 581.680,00 ευρώ με αναθεώρηση και Φ.Π.Α.

Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται στο ποσόν των 9.421,00 ευρώ (2% του προϋπολογισμού χωρίς αναθεώρηση και ΦΠΑ) κατά τους όρους του άρθρου 23 παρ. 1 του Π.Δ. 609/85, (άρθρο 15 της Διακήρυξης).

Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε εξήντα (60) ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης. Οι αποκλειστικές και ενδεικτικές τμηματικές προθεσμίες του έργου αναφέρονται στην Ε.Σ.Υ. (άρθρο 12 της Διακήρυξης).

Στη δημοπρασία γίνονται δεκτές:

1. Μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις:

α) Εγγεγραμμένες στο Ελληνικό Μητρώο ΜΕΕΠ του ΥΠΕΧΩΔΕ, εφόσον ανήκουν στην 1η και 2η τάξη σε όλη την επικράτεια και 3η τάξη εντός Νομού έδρας και σε ένα δεύτερο επιλογής τους για έργα κατηγορίας: Οικοδομικά.

β) Προερχόμενες από κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου ή της Σ.Δ.Σ. του Π.Ο.Ε., όπου τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον είναι εγγεγραμμένες σε αυτούς και σε τάξη και κατηγορία αντίστοιχη με αυτή του Ελληνικού Μητρώου ΜΕΕΠ.

γ) Προερχόμενες από κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου ή της Σ.Δ.Σ. του Π.Ο.Ε., όπου δεν τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον αποδεικνύουν ότι έχουν εκτελέσει, παρόμοια ποιοτικά και ποσοτικά έργα με το δημοπρατούμενο.

2. Κοινοπραξίες εργοληπτικών επιχειρήσεων, αρκεί να πληρούν τους όρους και να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά του κεφαλαίου Γ΄ των όρων της διακήρυξης.

Πληροφορίες και έντυπα για την παραπάνω δημοπρασία μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από τη Δ/νση Μελετών, Τμήμα Κτιριακών Εργων του Δήμου Αθηναίων, οδός Αθηνάς 16, τηλ.: 210.52.77.725 κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα.

Η δημοσίευση επιβαρύνει τον τελευταίο μειοδότη και εισπράττεται με τον πρώτο λογαριασμό πληρωμής του έργου. Τα έξοδα δημοσιεύσεων των τυχόν προηγούμενων διαγωνισμών για το ίδιο έργο, καθώς και των μη απαραίτητων δημοσιεύσεων, βαρύνουν την αναθέτουσα αρχή και καταβάλλονται από τις πιστώσεις του έργου.

Αθήνα, 7.2.2007

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΗΛΙΑΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ