Παρασκευή 9 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συνάντηση Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων - ΚΚΕ

Συνάντηση του προεδρείου της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ έγινε χτες - μετά από αίτημα της Ενωσης - στα γραφεία του Κόμματος στη Βουλή. Την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ αποτελούσαν οι Αχιλλέας Καταρτζής, μέλος της ΚΕ και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Γιάννης Νάκης, μέλος της ΚΕ.

Οι εκπρόσωποι της Ενωσης έθεσαν τα οικονομικά και θεσμικά προβλήματα που απασχολούν το προσωπικό της Αστυνομίας στην Αττική, την έλλειψη προσωπικού, τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις της κυβέρνησης για την αύξηση του βασικού τους μισθού, τη στέρηση της βαθμολογικής εξέλιξης του χαμηλόβαθμου προσωπικού κ.ά. και ζήτησαν τη στήριξη του ΚΚΕ στη Βουλή.

Οι εκπρόσωποι του Κόμματος σημείωσαν τη στήριξη του ΚΚΕ στην προσπάθεια επίλυσης οικονομικών και θεσμικών προβλημάτων που ενισχύουν το βιοτικό επίπεδο και γενικότερα τις συνθήκες ζωής του προσωπικού. Στάθηκαν στις συνέπειες της έντασης της αντιλαϊκής επίθεσης της κυβέρνησης στα κοινωνικά, εργασιακά, ασφαλιστικά και δημοκρατικά δικαιώματα των εργαζομένων, συνέπειες που επιβαρύνουν και τους αστυνομικούς υπαλλήλους.

Οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ κατήγγειλαν τον εντεινόμενο κυβερνητικό αυταρχισμό, την παρακολούθηση και καταστολή των λαϊκών διεκδικήσεων και αγώνων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ